MIN EFTERÅRS TOP 10!

W7 – in the nude!

w7 har gjort det igen, og deres nyeste palette har ramt Normal, som jo lige for tiden er min budgetbeauty pusher! Jeg talte flot om In the buff paletten HER, som var en perfekt dube/alternativ til Urban Decay naked 2 paletten. I denne omgang, er det naked 3 der får kamp til stregen. Det er uden tvivl den naked palette jeg har haft mest lyst til, at købe i tiden løb, men jeg kan ikke få mig selv til, at kaste så mange penge efter den, og da slet ikke efter jeg har fået denne lækre palette fra w7 i hænderne. Me oh my, den er fin! Absolut fin pigmentering, og farverne er så lækre. Masser af taupe farver og rosa skær, så jeg er glad!

 photo Opdateretfornylig8.jpg

Til prisen, kan den virkelig anbefales! Jeg betalte 49.95 for den i Normal.
Jeg ved den også kan købes flere forskellige steder online, hvis du ikke er så heldig, at have en Normal butik i nærheden.

I eftermiddag, kan i se et look her på bloggen, hvor jeg har brug 3 forskellige skygger fra denne palette.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN EFTERÅRS TOP 10!