Hvem der bare var god til at bage.

MIN EFTERÅRS TOP 10!

Nu er der ikke længe til, at efteråret sniger sig ind på os, og selvom jeg lige nu er syg med feber og alt det skidt (Sikkert på grund af temperaturskift.) Ser jeg meget frem til efteråret. Jeg synes det er den smukkeste årstid, jeg elsker når bladene skifter farve, det er så hyggeligt og smukt! Men ud over ekstra meget regn, følger der også en masse dejligt med efteråret!

 photo e0223294329211e381a322000a1fbf20_8-1.jpg

1. Temperature der tillader både dyne, sweater, og strømpebukser! Jeg elsker rent faktisk bare, at pakke mig ind, længere er den ikke!

2. Man er mere hjemme, jeg er hvert fald, hvilket betyder jeg slapper mere af, har mere styr på min hverdag og mere tid til netflix og bloggen (What’s not to love?)

3. Jeg kan gemme mig væk i støvler og kæmpe fluffy jakker og stadig være “fashion!”.

4. Det bliver igen tilladt, at spise risengrød! Drikke varm kakao, og litervis af the.(Jeg glæder mig!)

5. Jeg kan have mit hår nede uden, at være ved, at omkomme, af hedeslag!

6. I takt med, at alt bliver mørkere, tidligere, kan jeg nå, at nyde glæde, af levende lys.

7. Ingen ser sort til, at man næsten kun går i sort! (Wuhu! Sort som uniform!)

8. Jeg behøver ikke længere bekymre mig, om ny barberet ben hver morgen! (Sove 5 min længere! Yes!)

9. Et tørklæde kan bare give så meget liv i et outfit, og jeg har et par stykker i skabet, der virkelig glæder sig til, at blive luftet!

10. Sidst men ikke mindst, makeuppen! Jeg glæder mig til, at en mere kraftigt øjen og læbe makeup bliver mere “tilladt” også til hverdag! Bare rolig, den slags skal der nok komme masser af inspiration til her på bloggen!

Hvis du også glæder dig til efterår, så lad mig hører hvorfor i kommentarfeltet!
Del glæden, det jo lige om lidt! 😉

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Jeg er enig i mange af dine punkter. Men jeg eeeelsker også sommeren med bare ben (selvom de skal shaves ind i mellem), lange sommeraftener/nætter med grillmad og strandture. Jeg er altid lidt ambivalent, når vi går fra én årstid til en anden, selvom jeg elsker alle fire og ikke ville undvære nogle af dem.

  Jeg har desuden stædigt spist risengrød kontinuerligt i sommerens løb 😉 Manden HADER det, og jeg er kæmpe fan, så når han ikke er hjemme, propper jeg en gryde grød i ovnen og stornyder det en times tid senere. Uanset, om vi har juli eller december.

  /Line
  http://www.vidunderligevirvar.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Vild med, at du spiser det hele året. Jeg tror også jeg fik det en enkelt gang i foråret! Det holder bare.
   Jeg har nu altid været mest, til forår og efterår, det er så fine kombinationer begge to.
   Vinter er for kold og sommer for varm til mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem der bare var god til at bage.