Photoshoppet, men ikke manipuleret!

Hvem der bare var god til at bage.

Reklame.

Jeg er ganske enkelt altid enormt imponeret over folk der kan bage. Alt fra franskbrød der sætter bageren på plads og kager hvis bageopskrift er så kompleks at jeg ville give op på forhånd. Jeg er bare så dårligt til at følge en opskrift, og særligt bageopskrifter hvor alt skal vejes og måles for at bagning rent faktisk bliver til noget lækkert. Derfor er jeg også selv fan af de lidt lettere løsninger når jeg skal bage så som pakkerne fra finax.

Det passer bare meget bedre til mit temperament med mere simple opskrifter og så er eet hurtigt hvilket passer min tålmodighed enormt godt. Jeg elsker ellers at lave mad og jeg føler mig så meget hjemme i køkkenet. Men det er når det er mad og ikke bagværk. Men der følger jeg så heller aldrig en opskrift, jeg prøver mig bare frem og heldigvis bliver det lækkert selvom jeg ikke lige fik tjekket hvordan jeg burde gøre det, jeg gør blot det der falder mig ind og som giver bedst mening oppe i mit hovede. Jeg får altid ros for min madlavning så jeg holder på at jeg kan undgå de lange opskrifter og blot fortsætte som jeg gør nu. 😉

Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoppet, men ikke manipuleret!