Noget om at gå med ur.

Photoshoppet, men ikke manipuleret!

Jeg bruger photoshop til, at redigere mine billeder. Men bestemt ikke, som man normalt tror når man hører ordet photoshop. Det er vigtigt for mig, at fremstå så naturlig som muligt, men det betyder ikke, at jeg ikke redigere mine billeder. Men der er stor forskel på, at redigere og manipulere hvis i spørg mig. Om ikke andet så spørg jeg mig selv!

Lige nu florere denne artikel hvor modebloggeren Hotpants indrømmer brug af photoshop til at manipulere sine billeder. Hun føler nu, at hun på en måde har løjet for sine læsere. Hvilket jeg bestemt godt kan forstå. Det jeg selv elsker så højt ved at læse blogs er, at jeg føler jeg læser og ser noget der er mere oprigtigt og virkeligt, end hvis jeg bladre igennem et modemagasin.

 photo Bloggen.jpg

 photo Bloggen1.jpg

Jeg redigere lys, kontrast, farve mætning og beskærer mine billeder efter behov.
På det øverste billede er det især tydeligt, at det gør en stor forskel, jeg redigere ikke uren hud, eller gør mine lår mindre når jeg udgiver outfits.

Her er et eksempel fra artikel/indlægger på http://dothehotpants.com/ 
 photo Opdateretfornylig7.jpg
Men hvor går grænsen for jer? Tænker i over, om vi bloggere photoshopper vores billeder? Selvom jeg ikke går ind for en voldsom redigering så drømmer jeg stadig om at komme på et af de dybdegående photoshop kurser, Jeg tænker det aldrig er dårligt at blive endnu bedre og så ville et photoshop kursus finpudse mine redigerings-skills.

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeg havde faktisk ikke skænket det en tanke, men sidder da og bliver lidt sur over det. Jeg forventer at se dem og ikke en photoshoppet udgave af dem. Ville jeg have det havde jeg købt et blad og kigget på de rigtige modeller. Heldigvis tror jeg ikke de blogs jeg følger gør det -udover det du skriver med lys osv, men det ok 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at gå med ur.