Hvad laver du egenligt?

W7 in the buff – Naked 2 dupe

Konceptbutikken Normal, er åbent i Århus, nu også i Aalborg, Odense og vidst også et par andre steder. Hurra for det! For det må siges, at være min nye skønhedsprodukt-pusher! Jeg har købt lidt forskelligt i butikken, der i blandt W7 In The Buff paletten, som virkelig giver Naked 2 paletten kamp til stregen! Vi snakker, en lighed der er så stor, at jeg virkelig er glad for jeg ikke selv har ville kaste så mange penge efter en palette, nu hvor jeg har købt denne her. Jeg mener, at have givet 50-60 kr for den.

 photo DSC_0063copy.jpg

 photo DSC_0066copy.jpg

 

Skyggerne er virkelig pigmenteret og holder rigtig godt. De er super nemme, at arbejde med, og drysser ikke så voldsomt, som man noglegange kan forvente, at budget mærkerne.

I kan se sammenligningen med den originale Naked 2 palette lige HER!

Så hvis du har sukket lidt efter Naked 2 paletten, så køb denne i stedet, den er pengene værd!

I kan læse meget mere om Normal over hos skønne GOWNSANDROSES lige HER!

– Lise Emilia

8 kommentarer

 • […] Normal, som jo lige for tiden er min budgetbeauty pusher! Jeg talte flot om In the buff paletten HER, som var en perfekt dube/alternativ til Urban Decay naked 2 paletten. I denne omgang, er det naked […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev voldsomt nedtrykt, da jeg så at Sjælland ikke havde den fantastiske butik på kortet – men så kom jeg i tanke om min gode ven, ebay!
  Der kan IN THE BUFF fås til 50-70 kr. Den jeg bestilte kom hurtigt fra England, så ingen problemer der 😀

  Jeg synes den er absolut fin til pengene. Ikke de mest pigmenterede, men det kan fixes med en primer eller lidt vand. Jeg er i hvert fald glad for at jeg ikke købte Naked 2!

  Kh Betina
  http://www.betinalerche.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Du kan glæde dig over, de snart åbner butik i København 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DEN må jeg have fingrene i!
  Jeg stod og kiggede på den forleden, men jeg bildte mig selv ind, at den måtte være elendig, når den var så billig (klog af skade og H&M-øjenskygger), men oven på din anmeldelse giver jeg den altså en chance!

  Og tusind tak for link forresten 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det MÅ du bare 🙂 Den er virkelig god! Ja man skal ikke altid lade sig skræmme på den front 😉
   Det var så lidt, du havde skrevet så fint et indlæg jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Okay, det forstår jeg bare ikke, for hun skriver jo “When I tried to use it I was so disappointed. I wouldn’t recommend this to anyone. It has too much fallout, doesn’t blend, no colour payoff and the brushes are crap. For €9.99 it wasn’t a huge loss to me, but for anyone looking for a good Naked 2 dupe don’t look here.”
  Så jeg tænker ikke helt, at hendes artikel er retvisende ift. det, du skriver?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver du egenligt?