Tre på stribe!

Hvad laver du egenligt?

Mange af jer har måske undret jer over hvad det egenligt er jeg laver i I byCRM hvor jeg arbejder. Min stillingsbetegenlse er noget så simpelt som butiksmedhjælper. Men sagen er den at jeg jeg laver en hel del andet end at lange varer hen over desken. Min chef designer selv vores tøj, det gør hun med en fransk stil som inspiration men gjort mere funktionelt i strækbart materiale og godt med draperinger.En god portion af min tid går med at style kunder i tøjet så de lærer at forstå mulighederne og får det hele ud af tøjet. Ud over at designe tøjet selv så har vi også en webshop vi kører direkte fra butikken og der går en hel del tid med at holde den kørende. Det ville måske være nemmere med noget it support og jeg er ikke lige så dygtig som en it konsulent, men med mine efterhånden mange år med bloggen har jeg fået en del erfaring som gør det muligt for mig, at være butikkens, it-leverandør. Dog ville jeg anbefale andre små virsomheder der måske ikke har råd eller tid til at ansætte et firma til at hjælpe med at få alt på plads – Besøg siden her for yderligere information. Derud over har vi en butiksblog som er lige til højrebenet for mig. Så det er ikke kun praktiske opgaver min tid går med, og det er jeg rigtig glad for 🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre på stribe!