In love with fuschia

Hvis ikke jeg skulle blogge, hvad så?

Bloggen har stået helt stille. Det er revurderings tid. Jeg har måtte indrømme overfor mig selv, at jeg havde brændt mit lys i begge ender, det giver alvorligt minus på overskudskontoen. Derfor har lyst til, at blogge været ikke eksisterende. En tre ugers pause har været god, og for, at være ærlig troede jeg den ville blive meget længere!

Jeg tror jeg ramte en mur, hvor jeg virkelig ikke følte jeg havde ret meget spændende, at tilføje herinde. Følte mig dybt uinteressant. Men den sidste uges tid, har en masse idéer hobet sig op, jeg har tænkt en masse over, bloggen, hvad der skal ske herinde, og forsøgt, at sætte mig nogle nye mål.

 photo DSC_0036copy.jpg
Men jeg har fået ryddet lidt op, og sparket et par stressende elementer ud af mit liv. Det ser ud til, overskudskontoen er i balance igen.

Så jeg håber i stadig er derude og vil læse med!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In love with fuschia