Vi skal til, at holde øje med Esprit!

Når en medium pludselig passer!

I mandags, mens jeg var på arbejde, besluttede jeg må for, at prøve en nederdel fra butikken, jeg længe havde ønsket mig, at kunne passe. Men med mine tidligere erfaringer med pencilskirts, tænkte jeg, at det nok var umuligt. Der hang en medium fremme, og jeg besluttede mig for, at prøve den på, blot for, at se hvor meget der skulle til, før jeg ville kunne passe den.

Der stod jeg så og måbede foran spejlet, den passede, helt uden problemer.
Jeg troede næsten ikke mine egne øjne.

 photo IMG_2233x.jpg

Jeg blev helt utrolig glad. Jeg har selvfølgelig nærmest boet i nederdelen lige siden!

 photo change.jpg

En lille update på selve vægttabet:
Lige nu, ved jeg ikke hvad jeg vejer, jeg har nemlig ikke vejet mig i over en måned.
Jeg tog beslutningen, at jeg ikke længere ville veje mig selv, da jeg kunne mærke, det begyndte, at påvirke mit humør for meget, hvis jeg havde taget på, eller ikke havde tabt mig lige så meget, som ugen før. Derfor vil jeg kun vejes en gang om måneden, jeg har endda udskudt det i denne omgang, fordi jeg har det rigtig fint med, at tage en lang periode hvor jeg blot fokusere på, hvordan jeg har det i min krop. Jeg kan sige, at jeg har det ret så godt for tiden!

Ved sidste vejning, havde jeg tabt mig, lidt over 8 kg, siden midten af Januar, det vil sige sammenlagt 18 kg, siden maj 2013.

Jeg håber stadig på fremskridt, og jeg må indrømme, at turen med nederdelen, var den bedste motivation længe!

Jeg har haft nogle uger, med lidt for meget købemad og junk, det har været hyggeligt, og jeg har nydt det! Men nu er det tilbage på den sunde vogn!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Det er sådan det skal være. Man skal ikke bebrejde sig selv for meget, det kommer der jo ikke noget godt ud af. Og hvor er det bare flot med vægttabet og nederdelen. Synes det er godt gået, og pøj pøj fremover med projektet.

    Jeg er selv i gang med et træningsforløb, der skal give mig lidt bedre cardio. Tabte mig ca. 6-7 kg for 7½ år siden, og har sådan set holdt vægten, med små udsving i begge retninger. Jeg er godt tilfreds med vægten, men min kondi kunne nu stadig være bedre (selv om jeg nok i dag ligger i den gode ende). Jeg elsker at løbe mod min egen tid eller bare tage på opdagelse i nærområdet. Ved bare at løbe 4-5 km syd for byen, kommer man faktisk ud til steder man ikke har været før (ihvertfald ikke på gå/løbe-ben). Var her i pinsen ud på en tur i Marselis-skoven, og udsigten ud over Kattegat er hele turen værd. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal til, at holde øje med Esprit!