Love me like i'm not made of stone.

Dagens – Forrest blues

Jeg har siden december ledt efter et sæt, bestående af en nederdel og top, og så lykkes det mig endelig i slutningen af sidste måned, at finde det smukkeste sæt i Monki! Jeg kunne på ingen måde stå for det musselmalet inspireret mønster!
Det har været på hele 5 gange siden, og er absolut et kommende sommerfavorit outfit!
 photo DSC_0274copy.jpg

Jakke – H&M
 photo DSC_0243copyx.jpg

 photo DSC_0279copyx.jpg

 photo DSC_0281copy.jpg

Sæt – MONKI // Sko – H&M // Ørerringe – Pieces

Nu er det altså ikke fordi jeg bor ude i en skov, men jeg bor 2 minutter fra det skønneste naturområde, jeg kalder der Ghettoparadiset. Jeg er blevet lidt vild med, at skyde outfit billeder der, sig til hvis naturen bliver for meget for jer 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love me like i'm not made of stone.