Detoxen alle burde få!

Mascaraen over dem alle!

Guerlain Cils d?Enfer Maxi Lash. Volume Creating Curl Sculpting Mascara. Jep, det er et utrolig langt navn, men det skal man ikke lade sig skræmme af, mascaraen er nemlig blandt de 3 bedste jeg nogensinde har haft. På sidelinjen med sensai 38°c og Mac Haute & Naughty lash mascara.

 photo guerlainmas.jpg
 photo DSC_0051copy.jpg

Mens jeg går her og glædes ved hvor lange og fine mine vipper bliver, når jeg påfører mascaraen, er jeg på samme tid, også meget ærgerlig. Guerlain går nemlig ud af Danmark. Xenobia, hvor jeg tidligere har arbejdet, er en af de få steder man stadig har kunne få Guerlain, men den glæde er snart slut. ÆV! Jeg er bitter. Jeg håber enormt meget, at der er nogen der vil tage Guerlain ind, så alt ikke skal bestilles via. webshop og med kæmpe fragt. På den anden side, er mascaren stadig alle pengene værd. Den kan blandt andet købes på webshoppen HER.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detoxen alle burde få!