Dagens - når jeg er på job!

Karneval og gode idéer.

Reklame.

Min veninde som jeg har kendt siden jeg var purung teeanager har lige haft ringet. Hun manglede gode idéer til et karneval kostume. Jeg må indrømme, at selvom jeg er kreativ så er kostumer til karneval og i hendes tilfælde udklædning aalbog karneval lidt uden for min comfort-zone. Jeg har faktisk aldrig helt været på hjemmebane når det kommer til udklædning. Jeg ender altid selv med at lave en udklædning der mest af alt består af en vild makeup. Det sidste jeg har været klædt ud som var en buetaler-dukke. Selvom at det var en lidt mere skræmmende udklædning end jeg først lige havde troet, så var den nem. Ergo er jeg mega pro de nemme løsninger og hvis man kan få et færdigkøbt kostume der er sjovt eller bare fedt så vil jeg bare sige go for it. Det eneste jeg har, er at jeg selv personligt ville ønske at styre uden om de “sexede” kostumer; i ved, sygeplejerske, stuepige og generelt kostumer med alt for meget synlig hud. Jeg vil langt hellere komme udklædt som en ko ind en slutty cheerleader for at være ærlig. Den bedste side jeg har fundet indtil videre er festtema.dk – de har alt fra, ja koen til Cruella De Ville (som er mega sejt iøvrigt!) Så jeg vil blot tippe om siden og ønske alle jer der skal til aalborg til karneval en rigtig god fornøjelse 🙂

 photo 58673_447397478368_3339783_n.jpg

– Lise Emilia

Indlægget er udformet i samarbejde med festtema.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - når jeg er på job!