Dagens - Hvis jeg var en kjole

Dagens – når jeg er på job!

For mit vedkommende, står den meget på arbejder for tiden. Så er det jo helt oplagt, at vise jer, en af mine yndlingskjoler, jeg meget ofte har på, på arbejde. Det er en meget simpel en af slagsen, men den er super lækker, at have på, og så er jeg virkelig glad for farven.

 photo DSC_0984copy.jpg

 photo DSC_0981copy.jpg

Kjole – H&M // Cardigan – byCRM // Sko – Converse

Indlægget bliver ikke meget længere, for som nævnt ovenover, arbejder jeg meget, hvis jeg ikke er i butikken, så er jeg i DSU og hvis ikke der, så laver jeg arbejder for De Anbragtes Vilkår. Efter næste weekend, kommer der lidt mere ro på.

 

God weekend til dem af jer, der har det.
God arbejdslyst til jer andre, der lige som jeg, skal jobbe! 🙂

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • Den er også bare rigtig fin til dig – den kan jeg sagtens forstå at du er glad for 🙂 Og det er altså lækkert at have lidt forskellige hverdagskjoler at vælge imellem hver morgen – de kan bare redde enhver tøjkrise! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig fint arbejdsoutfit! Mit er ikke nær så fint. Det skal kunne holde til kæmpe mængder savl og andre mindre lækre ting. Så, tøj der faktisk kan vaskes ved 60 grader er mit arbejdstøj :p haha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Hvis jeg var en kjole