Den bedste lyd - på budgettet!

Dagens – Hvis jeg var en kjole

Hvis jeg var en kjole, så måtte det være denne røde sag fra byCRM. Ingen tvivl om, at min yndlings farve er rød, dernæst sort, jeg elsker næsten alt i kjoleform og så sidder pasformen bare lige i skabet.

 photo DSC_0246copy.jpg

 photo DSC_0261copy.jpg
Kjole – byCRM // Sko – H&M

Den måtte med mig hjem, efter min vagt i lørdags. Jeg har nu, lavet en gylden regel, at jeg kun må købe én ting fra butikken, hver måned, ellers ender jeg jo med at bruge hele min løn op, inden jeg overhovedet får den.

Men det er ikke til, at være omgivet af så lækker kvalitet og så mange flotte kjoler, når man er inkarneret kjolepige som jeg.

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste lyd - på budgettet!