Dagens makeup - Bold again.

Dagens – abstrakte dødningehoveder.

Hvis der er noget, altså ud over mine mange kjoler, jeg altid har haft en forkærlighed for, så er det skjorter, i let og luftigt materiale, der flagre i vinden. Dog var det meget længe siden, jeg sidste havde i ført mig denne gamle sag, fra Vila. Printet er dødningehoveder, men jeg må indrømme, jeg tænker den mere som et abstrakt mønster.

 photo DSC_0168copy.jpg

 photo DSC_0170copy.jpg

Top – Ichi // Nederdel – DIY // Skjorte – Vila // Sko – Monki

I dag er jeg taget til Odense for, at spendere mine to sidste påske fridage med mine forældre. Det var slet ikke meningen, men jeg er jo altid glad for, at komme “hjem”.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Bold again.