Dagens - it's in the details!

Dagens makeup – Berry lips and golden eyes.

Bum, der har været stille herinde i den forgangende uge, mit eget liv har leget pauseklovn, og udfyldt alt min tid, med arbejde, DSU og De Anbragtes Vilkår, så bloggen kom pludselig i anden række. Men nu fik jeg lige nosset mig sammen (Nosset.. Hvem i al verden har fundet på det, i øvrigt!?) til at få taget nogle billeder af min makeup fra i går.

Jeg holder fuldstændig mascara fri, denne uge, da jeg i sidste uge fik farvet mine vipper og bryn, så tænkte jeg, de skulle have en lille pause, nu hvor farven kunne træde lidt i stedet for mascaraen.

Men dette betyder selvfølgelig ikke, at resten ikke kan få knald på!

 photo DSC_0958copy.jpg

 photo DSC_0963copy.jpg

 photo DSC_0960copy.jpg

 photo Opdateretfornylig235.jpg

Foundation ? MUA ? fashionista foundation Nude
Blush ? Tecnic bronzer, MUA Blusher BonBon
Øjenskygge ? Wet n wild Comfort zone
Læbestift ? Guerlain kiss kiss 725

 

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Lækker lækker farve på læbestiften!
  Haha, nosset – det er virkelig også et yndigt ord.
  Ligesom kammerjunker – junker?? hva’ pokker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak! Det er også en af mine favoritter 😉
   Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de i
   fortiden er kommet på så mange mærkværdige ord!Haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - it's in the details!