Giver det ikke voksenpoint?

Jeg har fået minuspoint.

Jeg har fået minuspoint på min voksenpointskonto! Det blev ikke til en hjemmelørdag i går, men til øl og vin. Ups. Jeg blev heller ikke helt færdig med rengøringen, så nu er jeg næsten igang igen..
Med næsten mener jeg, at jeg tager tilløb og kun har til kl.14.00 til, at blive færdig!

Desuden har min computer valgt at slette alt indhold. Jeg har heldigvis mange af mine ting liggende på en ekstern harddisk, men det er træls, jeg er nemlig dårlig til at få gemt dokumenter, så der er et hængeparti der, jeg ikke ligefrem havde regnet med på en søndag. Samtiddigt med det, nægter min iPhone at gendanne til en sikkerhedskopi, så der er alt også slettet, og så endda på en højhellig søndag. Det ligner da ikke noget! (Dog, nåede jeg at uploade nye billeder til Photobucket, så helt billedeløs bliver bloggen ikke!)

 photo DSC_0910copy-1.jpg

Jeg er netop blevet inviteret til et spirituelt single forum på facebook..
“Hjerteligt Velkommen til “Sacred Single” – et singleforum/mødested for dig der er bevidst om at der er så meget mere imellem himmel og jord.
Dette er et NYT Single mødested, og du er hjerteligt velkommen til at komme indenfor eller invitere fra dit spirituelle/åndeligt bevidste netværk.”

Selvom jeg ikke ville have noget imod, at få en sød kæreste og han ikke synes jeg var skør i bolden for at tro på ånder, så tillader jeg mig, immervæk, at takke pænt nej tak! Jeg holder mig til, at swipe på Tinder, lidt endnu!


Så nu sætter jeg denne sang på anlægget, og svinger både træben og vaskeklud!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giver det ikke voksenpoint?