Dagens makeup - rosegold baby.

Giver det ikke voksenpoint?

Det er lørdag, sen eftermiddag, jeg har pakket mig ind i min dyne den sidste time. Jeg har nemlig været på job, så jeg misunder alle jer der har nydt solen, lidt mere end jeg selv.

 photo IMG_9737.jpg

Ugen har været tæt pakket med, arbejde, DSU og De Anbragtes Vilkår. For, at være ærlig, er jeg lidt mørbanket i dag. Jeg er blevet spurgt om jeg ville med ud til nogle øl i aften, ikke at jeg ikke har lyst, for det har jeg, takker sjældent nej, til godt selskab og øl. Mit budget synger på sine sidste 46 kr, og det får man altså ikke ret mange øl ud af, så jeg er tvunget til at være fornuftig og voksen. Hvilket betyder, hjemmelørdag! Der er en masse praktisk der skal gøres, ordenligt meget vasketøj, alt for meget rod på mit lille værelse, og vidst også lidt for mange nullermænd, hvert fald hvis jeg spørg min allergi til råds..

Så lige så snart, jeg er færdig med at sidde her, med min dyne og se Drop Dead Diva, så hopper jeg i rengøringshandskerne og går amok. Det har jeg lovet mig selv!

 photo IMG_9478.jpg

Det eneste der i virkeligheden er sikkert, er at jeg skal have en rugbrødsbuger magen til den her, til aftensmad, det kan anbefales! (Ristet rugbrød, selvfølgelig!) Ps. jeg har også købt rød sodavand! Var der nogen der sagde vild ungdom???!

Hvad har i af spændende planer?
Det må uden tvivl være noget mere sindsoprivende end mine planer 😉

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - rosegold baby.