8 - 16 kuren

Dagen – Kjolen over alle kjoler

Dette er rent faktisk kjolen, jeg købte til nytårsaften. Siden er den blevet en all time favorit. Jeg elsker den vitterligt langt højere end alle andre kjoler jeg har, og jeg elsker mine kjoler højt! I dag gik det op for mig, at jeg slet ikke har fået den fanget på et dagens til bloggen. Så den kom på, og er hermed foreviget på bloggen!

 photo DSC_0041x.jpg
Kjolen er fra Masai. Den var lidt over min normale budget, men jeg kunne simpelthen ikke stå for den. Og så er Masai også voldsomt god kvalitet! Skoene er fra H&M.

Om 5 min suser jeg ud af døren, jeg skal nemlig til Silkeborg, hvor jeg har aller første møde i den netværksgruppe for anbragte unge, jeg skal starte op i samarbejde med Silkeborg Kommune. Jeg er helt vildt spændt, og håber på vi får et godt første møde 🙂

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • Den klæder dig også helt fantastisk! Kun piger vil forstå den der følelse af at finde den helt perfekte kjole… Stakkels mænd. De må nøjes med værktøj. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn kjole smukke!

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine sko er rigtig pæne må jeg sige (Har dem selv, er håbløst forelsket i dem 😀 ).
  Og hey – en favorit kjole skal man jo have – lige gyldigt hvor mange man har.. Menneskeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 - 16 kuren