Dagens - a little late on the trend.

Dagens makeup – made of gold

Dette er min makeup fra i fredags. Jeg er blevet så vild med guld øjenskyggen i “Glitter Ball” paletten fra MUA. Påført med en fugtig pensel, og BAM! Så er den hjemme.
Det er ikke overraskende, for generelt er MUAs øjenskygger kanon kvalitet og så billige, at jeg niver mig selv lidt i armen, hver gang jeg bruger dem, for at være sikkert på, at det virkelig kan passe.

 photo DSC_0581copy.jpg

 photo DSC_0583copy.jpg

 photo Opdateretfornylig223.jpg

Til dette look har jeg brug den overnævnte guldøjenskygge på hele øjenlåget, men mest fokus på det inderste, en champagnefarvet i globelinjen og en let brun blended i det yderste af globelinjen. Læbestiften er en mat rosa lipliner, men lidt gloss over.

Makeup:
Foundation – MUA – fashionista foundation Nude
Blush ? Tecnic bronzer, MUA Blusher Bon Bon.
Øjenskygge – MUA Glitter ball palette. Wet n wild Comfort zone palette.
Mascara ? MUA fashionista Maxi Big lash impact.
Læbestift ? Mat liner, MAC Tinted lipgalss Pink lemonade.

I dag plejer jeg de heftige tømmermænd jeg fik påduttet mig selv i går. Til dem af jer det gør det samme, vil jeg anbefale jer jolly cola fra fakta, karbonader og treo. Det hjælper lidt her hvertfald 😉

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • […] Kan man sige man har holdt noget simpelt når nu der er masser af guld på? Det var hvert fald et hurtigt og nemt look, at lave. Guld skyggen i Makeup academy paletten Glitter ball er min personlige favorit og hele palettens pris værd (Nu er den altså også ekstremt billig, jeg mener 36,50 kr, men stadig.) Den er påført med en flad børste, man kan med en fugtig pensel få den mere kraftig, som i looket HER! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine øreringe! Og god bedring med tømmermændene.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er herreflot, og virkelig god til hverdagsbrug! Hvis man leder efter en guldøjenskygge der VIRKELIG er krasbørstig og ligner the real deal, er Goldilux fra Sugarpill megagod :D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, det går snildt til hverdag! 🙂 Og tak!
   Den har jeg også hørt utrolig godt om. Men hvis man er på budget er MUA altså virkelig godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - a little late on the trend.