Dagens Makeup - bronze, bronze, bronze!

Min Top 10 for bedste Oscar stil!

I nat sad jeg klistret til skærmen, da årets kjole-begivenhed gik i gang.
Jeg måtte bare se kjolerne, jeg nåede heldigvis også, at være “med” da vi vandt en Oscar for bedste kortfilm, Helium. Derefter faldt jeg i søvn. Men da jeg vågnede til morges, var jeg hurtigt ved computeren og surfede de forskellige hjemmesider igennem for billeder.
Jeg har udvalgt mine favoritter, endda er der 2 mænd i blandt, dog ikke i kjole! Hvis i slet ikke har set med, kan i se en masse billeder fra red carpet HER

 photo Opdateretfornylig219.jpg
1. Jennifer lawrence – Dior Couture
Jeg er vild med hele looket, fra top til tå. Hendes personlighed får lov til at skinne igenne,
hun faldt endnu en gang, denne gang dog på løberen. Jeg elsker JLaw, det er præcis sådan noget der kunne ske for mig!

2. Anna Kendrick – J. Mendel
Her bliver jeg måske lidt upopulær, der er mange, til min store undren der har denne kjole på deres “worst-dressed” liste i dag. Jeg er vild med looket. Jeg vil dog være enige med dem der mener den havde været bedre havde den været gulvlang. Men jeg synes virkelig at Anna Kensrick er smuk i den, og jeg viser jeg lige ryggen længere nede, den tog pusten fra mig!

3. Emma Watson – Vera Wang
Hun gør det bare hver gang, altid smuk, elegant og lidt underspillet.

4. Cate Blanchett – Giorgio Armani
“Diamonds are a girls best friend!” Dette er den eneste af de ellers mange blinkkende kjoler som vandt mit hjerte i går. Sammen med det smukke old Hollywood hår, var det bare et fantstisk look! Selvom jeg ikke er så vild med hele prinsesse trenden.

5. Julia Robberts – Givenchy Haute Couture
Man kan ikke andet end at misunde Julia Robberts at hun holder sig så bragende godt.
Og hold nu op hvor er hun smuk i denne sorte sag.

6. Ireland Baldwin – Burberry Prorsum 
Jeg er igen overrasket over, at denne er havnet på “worst-dressed” sammen med Kendrick. Jeg er vild med den, farven sidder lige i skabet. på trods af den høje slids synes jeg stadig den er elegant, og ikke trashy. Ireland ser da for skøn og glad ud her.

 photo Opdateretfornylig220.jpg

7. Kelly Osbourne – Badgley Mischka
Jeg har jo en kæmpe stor kærlighed til Kelly Osbourne, og jeg var så glad da jeg så hende i denne kjole i nat. Hun var en af de få, der havde hvid kjole på, som sad lige i skabet!
Hun er altså blevet en smuk dame!

8. Amy Adams – Gucci
Beviset på, at “less is more” stadig holder. Jeg kunne godt have ønsket mig håret nede, men vejret var vidst ikke helt så venligt i går.

9. Jared Leto – Saint Laurent
Som jo løb med en velfortjent Oscar i går, så bragende godt ud, i dit sort/hvide sæt.
Dejligt at se lidt nyt på mændene. Den røde butterfly stjal mit hjerte!

10. Kevin Spacey – Burberry 
Min yndlings skurk, trådte op i et smukt mørkeblåt sæt, med lækre detaljer!
Lige i skabet, Mr.Vice President!

 photo Opdateretfornylig221.jpg
Lige lidt ekstra billeder af de lækre mennesker!

Mange snakker løs om, Lupita Nyong’o i den lyseblå kjole fra Prada. Men hun er ikke med i min top 10! Da jeg faktisk helt ærlig, synes farven var lidt vissen ift. hvad hun normalt ellers tropper op i.

Hvem er jeres favoritter, og hvem synes i floppede???

 

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • Min ynglings er Anne Hathaways 🙂
  Lyst til at følges?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne rigtig godt lide bland andet Amy Adams kjole – så smuk i den midnatsblå farve og så er jeg rigtig vild med det enkle look 🙂 Syntes nu at det var smart nok med håret oppe, da hun ellers (som hun også sagde) ville få frizzy hair og det gider man da bare ikke på en Oscar aften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Nej jeg har også forståelse for valget, men nøj hvor ville det ellers have været prikken over i’et 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup - bronze, bronze, bronze!