Dagens makeup - metalic blues

Dagens – the camel and the snake

Dette er mit outfit i dag, det er ualmindeligt lang tid siden, at jeg har haft denne slangeprints bluse på, i dag lå den i skuffen og kiggede forventningsfuldt op på mig. Så den kom på. Med i svinget kom også mine vintage camel sko.

 photo DSC_0331.jpg

 photo Opdateretfornylig215.jpg

Top – Vintage // Nederdel – H&M // Sko – vintage camel // smykker – spinning + ukendt

Endnu en lille salut til foråret, det er altså virkelig lækkert med lidt solskin!
(UPS! Det fik jeg vidst sagt for tidligt! Nu er her overskyet og meget diset.. Øv)

– Lise Emilia

   

2 kommentarer

 • Maria Lillesø

  Jeg er helt tosset med skoene, de er da så fede! Øv at de er vintage, ville nu ellers gerne have et par magen til! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg er virkelig også glad for dem, desværre har jeg været dårlig til at få dem brugt, i dag blev jeg mindet om hvor djelige de er at have på, så mon ikke jeg får dem brugt lidt mere i det kommende forår? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - metalic blues