a smoking dress - byCRM

Dagens – in the sunlight of spring

Som modeblogger ved man, at foråret for alvor er på vej, når man ikke er ved, at fryse ihjel mens man får taget outfit billeder. Faktisk var det i dag super rart, halleluja foråret er på vej!

I dag, er første dag siden søndag, hvor jeg ikke ligger på langs i min seng, med is på mit haleben. Jeg forsøger at holde det i ro, og jeg kommer også til at stå op det meste af dagen, da jeg stadig ikke kan sidde ned, ordenligt. (Jeg skal købe en badering eller hvad de nu ellers kalder den på apoteket, men ærligt, så kan jeg næææsten ikke overskue pinligheden, i at skulle slæbe den med alle vegne..)

 photo DSC_0209.jpg

 photo DSC_0210.jpg

 photo DSC_0211.jpgTop – Monki // Nederdel – H&M // Halskæde – H&M // Taske – vintage // Sko-Converse

Jeg har i dag parret min top, fra mit leopard sæt fra Monki, med en simpel nederdel, for at give det et lidt mere hverdags look. Jeg synes den fungere glimerende, både med og uden bukserne, jeg kan godt lide det snit den har. Nu hvor jeg jo altså ikke længere går og fryser for vildt, er jeg også hoppet i mine converse igen. Jeg overvejet sågar cowboyjakken, men mon ikke det ville være lidt overkill. Solen skinner jo desværre ikke hele dagen.

Kan i mærke foråret???

– Lise Emilia

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a smoking dress - byCRM