Dagens makeup - Comfort zone

Virkelig random fakta!

Til dem af jer, der godt kunne tænke jeg et billigt grin (gratis faktisk!) af mig, men jeg ligger her i sengen, på maven, med en pose bønner på halebenet! (Forstuvet haleben, gør røv hammerende ondt!!!) Nå nu jeg ikke kan bevæge mig uden, at få tårer i mine øjne, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne underholde jer lidt! Nu blev der skruet op for musikken her på mit lille værelse, og nu fortæller jeg jer 20 vildt mærkelig ting.

 photo DSC_0074copy.jpg
1. Jeg er på en kur der hedder 8/16, så jeg faster 16 timer i døgnet! Jeg ved godt det lyder skørt! Men jeg har tabt mig 4,5 kg på 5 uger. Så jeg synes selv det er pisse smart!

2. Jeg spiser en avokado om dagen (Der er seriøst krise hvis der ikke er flere, eller kun umodne i fakta!) og fiskepålæg hver frokost!

3. Jeg kan af gode grunde snakke ræti fynsk hvis jeg gerne vil, som regel synes mine medmennesker, at der er voldsomt sjovt (eller også synes de måske bare, at det er så sært, at de ikke ved om de skal grine eller græde, og så alligevel vælger, at grine!)

4. Jeg kan ret godt lide, at bruge (…) Jeg forestiller mig, at i også synes det er rart, at jeg lige inkludere lidt ekstra fyld i mine sætninger (De gør i, ikke???)

5. Den bedste sang, at danse til er SPEEDDANCE! (Reptile youth!) “SHAKE YOUR SKIRT LIKE A HUMMINGBIRD!”

6. Jeg elsker drikkeyoughurt (også drikkeskyr, især den med vanilje, der smager som koldskål!)

7. Jeg kan virkelig ikke fordrage Coca Cola light, men zero er tilgengæld udemærket!

8. Jeg har en skæv næse! (Lige som Christopher, vi hedder i øvrigt begge Nissen til efternavn!)

9. Som barn lavede jeg min egne påklædningsdukker (shit jeg lyder jo, som en der levede i 30’erne!)

10. Jeg ELSKER pasta, men ikke de mange kulhydrater der er i skidtet!

11. Jeg rister alt det rugbrød jeg spiser, det smager jo 10 gange bedre efter en tur i brødristeren!

12. Da jeg var barn lavede jeg hjemmelavet chips (all the time!), de var herre gode, men jeg tør selt ikke tænkte på hvor meget olie jeg brugte til, at laver dem.

13. Jeg er virkelig god til, at lave sovs! Bare spørg mine venner! (ISÆR orangesovs til and!)

14. Jeg er simpelthen så chlichefyldt, at man skulle tro, at alt det jeg fortæller i dette punkt er for sjov.
0.1: Jeg elsker jul, jeg elsker risengrød, jeg elsker lyskæder, og kanel. Hvilket alt sammen ville være helt cool, hvis ikke jeg hed Nissen til efternavn!
o.2: Min yndligs farve er rød, yndlings blomst rød rose, maj måned min yndlings måned. Hvilket også ville være helt cool, hvis ikke jeg var Socialdemokrat/DSU’er. Folk griner dybt seriøst af mig, selv mine partifæller, helt ærligt, så har det ikke noget med min partifarve at gøre, jeg elsker virkelig bare rød!

15. Jeg har pt. en indre kamp med, at skille mig af med alle mine sko med høje hæle, jeg kan nemlig ikke gå i dem, af den årsag, at jeg har fået, ikke bare én, men hele to knyster på mine fødder (DNA, din son of a bitch!)

16. Jeg er hoppet med på “House of Cards” dillen, slap nu bare lige af, for en fed serie. Lige nu tør jeg slet ikke gå i gang med et afsnit, for det tager næsten en time, og jeg kan ikke slippe serien igen, medmindre  det er af tvang!

17. Vintage mig her, der og alle vegne! Jeg elsker gamle møbler, guldrammer, lysekroner (Det er et under, at jeg ikke har anskaffet mig en endnu!) genbrugsbutikker og vintage mode/beauty. Jeg ved virkelig ikke hvor det kommer fra, INGEN i min familie har samme kærlighed for vintage som mig.

18. Min far kan aldrig huske, at jeg ikke kan lide løgn. Men mit yndlings rundstykke, det har manden styr på! Sesam stykke, ja tak!

19. Min bedste veninde Cecillie, er sådan ca. den eneste der kan tale mig til fornuft. Hun har altid ret, det gælder både mænd, idéer, kriser, og hvem der er gode/dårlige bekendtskaber! Vild dømmekræft hun ligger inde med! Det siger jeg her!

20. Sidst men ikke mindst! Jeg bedømmer altid om jeg har tænkt mig, at læse en bog færdig, på de første 10 sider jeg læser! Den skal altså være spændende hele vejen igennem!

Det ville være fedt, hvis du, når du har læst indlægget, måske ville dele lidt random viden om dig, med mig. Jeg dømmer ingen, du har selv lige læst en masse skørt om mig! 😉

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • – Jeg skal på arbejde om lidt. Og jeg gider virkelig ikke. Det skyldes primært at det kræver at jeg tager bukser på, og går udenfor. Det er jeg på ingen måde gearet til.
  – Jeg er drikker instantkaffe selvom jeg ikke kan lide det.
  – Jeg drømmer om at bliver selvstændig, selvom jeg på nuværende tidspunkt slet ikke gør nok for, at sætte mig ind i, hvad det rent faktisk indebærer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Jeg elsker mango, men jeg hader at gøre dem klar til at kunne spises, så jeg får det ret sjældent.
  – Jeg er vildt dårlig til at tage sokker på. Hvordan kan man det, spørger du måske? Jo, der er altid mindst én strømpe, der er helt forvreden, så hælen sidder et forkert sted, eller “tåen” sidder langt oppe ad foden. Eller også vender mindst én med vrangen ud af. Måske har de slet ikke samme farve.
  – Jeg har alle cd’er med Tina Dickow og køber altid hendes nye cd’er PÅ DAGEN – engang fik jeg min mor til at købe den for mig, fordi jeg lå med influenza. Men jeg skulle have den – det var Count to ten.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Comfort zone