MIT NYE JOB!

Inviteret i køkkenet af COOP og Savannah

For et par uger siden, var jeg inviteret til en mad-blogger-aften på vegne COOP og deres afrikanske produktserie Savannah. Aftenen startede med et oplæg omkring Savannah og deres koncept, det kan i læse mere om HER, hvis ikke ikke selv har stiftet bekendtskab med Savannah endnu.

 photo IMG_1278.jpg

Billede lånt af Lou fra Golden Ghetto

Aftenen fortsatte så i køkkenet, hvor teamede op med andre medbloggere, og skulle have en “salatbattle”. Jeg var helt vild med, at det ikke bare var “show and tell” men at vi rent faktisk selv skulle deltage aktivt. Jeg elsker jo, at stå i et køkken.

 photo DSC_0321.jpg
 photo DSC_0320.jpg

Vi fik nogle produkter vi skulle bruge i salaten (hvilket varierede fra hold til hold) og lidt forskelligt vi så kunne vælge imellem.

 photo DSC_0327.jpg
 photo DSC_0335.jpg
 photo DSC_0349.jpg
 photo DSC_0373.jpg
 photo DSC_0386.jpg
Jeg teamede selv op med Anna fra bloggen colourfull-ink og Mette fra bloggen Mette Vinther, hvilket endte ud i en lækker varm salat.

 photo DSC_0410.jpg
 photo DSC_0392.jpg
 photo DSC_0437.jpg
Kokken Christian Vejlgaard Just fra Michelin restauranten Kiin Kiin guidede os igenne hvordan de lækre bøffer skulle steges og viste os også en lækker vegetar bøf med rødkarry.

 photo DSC_0458.jpg
 photo DSC_0474.jpg

Lou fra Golden Ghetto og Maria fra Colourfull-ink lavede vi en deal med, vi stegte bøffer til os alle, og de lavede vegetarbøfferne.

 photo IMG_1340.jpgBillede lånt af Lou fra Golden Ghetto

 photo DSC_0476.jpg

Til sidst fik vi mulighed for at smage alle de lækre salater der var blevet lavet, sammen med kødet vi også selv stegte. Snakken gik og stemingen var super god.

Vi fik en lækker goodiebag med os hjem, fyldt med lækre produkter fra Savannah. I aften skal jeg tilberede en steg fra Savannah, efter kyndig vejledningen fra eventet.

– Lise Emilia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NYE JOB!