Dagens makeup - daylight glamour

Dagens – the hat is back!

Min bowlerhat, som så sent som bare et år tilbage, var fuldstændig uundværelig for mig, har det seneste halve år, ligget og kigget ned på mig, oppe fra reolen, og ventet på, at komme i brug igen. Endelig skete det. I går kom den på hovedet igen.

Jeg må indrømme, at jeg har haft svært ved, at bruge den nu hvor jeg er ved at gro mit hår langt. Efter mange år med meget kort hår, skal der lige lidt tilvænning til. Men nu har mit hår endelig nået en længde hvor jeg igen synes, at hatten klæder mig. I går kom den på og der var gensynsglæde!

 photo dagenshat2.jpg

 photo dagenshat.jpg
 photo DSC_0172.jpg

Hat – H&M // Kjole – H&M // Sko – Jette Riss // Halskæde – Gina Tricot

Da hele mit outfit var sort og hvidt, følte jeg for en sort og hvid redigering, hvilket jo ikke er noget der har floreret specielt meget herinde.

I dag har jeg brugt formiddagen på en masse praktiske opgaver her hjemme, jeg mangler kun lidt oprydning og så er alt klaret. Min eftermiddag skal spenderes, først på jagt efter en fødselsdags gave, roser til et photoshoot og møde i DSU.

Hvis i har nogle gode tips om, hvor man kan købe billige roser i Århus, så smid lige en kommentar 😀

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - daylight glamour