Videoblog - beauty anbefalinger

Dagens – black and blue

Det er meget længe siden, at jeg har kunne give jer et dagens. Men i torsdags var jeg så heldig, at søde Malene fra bloggen Pieces of my mind, skød et par billeder, da vi mødtes til nogle hyggelige timer, den eftermiddag.

 photo Dagens4.jpg

 photo dagens1.jpg

 photo dagens3.jpg

Jakke – vintage // Kjole – H&M // Sko – New Yorker // Øreringe – glitter

Billederne blev en anelse mørke, det er hvad der kan ske, i denne vintertid. Jeg kan dog godt lide den blå undertone, den matcher mit outfit ganske udemærket.
Jakken er en af de genbrugsfund, jeg har haft i min garderobe i længst tid. Den er altså en vinder. Men jeg bruger den mest om sommeren, da den jo ikke giver den helt store varme. Ellers indedøres resten af året.

Jeg bruger min lørdag på lidt arbejde, redigering af en makeup guide til jer (Fik i set min anbefalings video igår? Ellers kan i se den lige HER!) en kæmpe oprydningsprocess i min makeup sammen med noget med god musik!

Hvad bruger i denne lørdag på?

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog - beauty anbefalinger