"Hvad laver du, Lise?!"

Januar uden modeuge.

 photo DSC_0340.jpg

Modeugen er lige om hjørnet, normalvis ville jeg stresse lidt over det, og det pres det ligger på slut-januar generelt, og ikke mindst den i forvejen presset SU-økonomi. Lidt sved på panden kan man hurtigt få. Derfor har jeg valgt modeugen fra denne gang.

Jeg har lovet det meste af min tid væk, til De anbragtes vilkår, DSU og ikke mindst tid til mig selv. Jeg elsker at være med til modeuge, det er sjovt, spændende, inspirerende, og socialt, men også krævende. Jeg vil glæde mig til at forhåbenligt at deltage til august.

Jeg bliver selvfølgelig stadig for de invitationer der kommer dumpende i min mailboks, og jeg vil savne de mennesker jeg plejer at se. Jeg kan mærke, at det er det jeg har brug for. Tid til det jeg lige har kastet mig ud i, og tid til selv at kunne følge med.

Det jeg faktisk bare ville sige, med dette indlæg er, at jeg ikke deltager i modeugen.

Billedet har intet med indlægget at gøre, men rene tekst indlæg er sjældent tiltrækkende!

Jeg kan glæde jer, (eller nok mest mig selv) med at der kun er 10 dage til, at jeg igen har et ordenligt kamera mellem hænderne igen!

Min aften står på møde i DSU. Jeg håber i nyder jeres tirsdag!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Det føles lidt ironisk, at jeg tager til modeuge for første gang – tager dog kun til et enkelt arrangement, men det føles sådan helt…. blogger-agtigt og mærkeligt.

    Sindssygt fint billede af dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvad laver du, Lise?!"