12 smukke øreringe til under 25 kr!

“Hvad laver du, Lise?!”

Nu tænkte jeg, at det var på tide, at jeg gav jer en forklaring på, hvad jeg går og laver lige nu. Hvilke planer jeg har i den nærmeste fremtid.

 photo 8ae6467f10303eaacbba0f2159736147.jpg

Jeg har skrevet dette indlæg, fordi jeg møder dette spørgsmål jævnligt for tiden. “Hvad laver du så nu, Lise!?” Når nu jeg har noget konkret, at svare. Tænkte jeg det var på plads. Hemmelighedskrammeri har jo aldrig været min blog-kop the! 😉

Mit liv blev vendt en ordentlig tur på hovedet i starten af november, da jeg mistede min elevplads, i klinikken her i Århus, jeg er kommet helt op på hesten igen, og vil gerne takke jer for jeres altid store og opløftende støtte og modtagelse af mine indlæg med mere personlig substans!

Nu sidder jeg så her, i min seng, efter en fremragende uge, der har givet mig lidt forsmag på hvordan det næste halve år kommer til, at se ud for mit vedkommende.
Vi tager den lige i bider, så i kan være med! (Det er det letteste for mig! 😉 )

Jeg er lige nu på SU, jeg læser et par fag op, på VUC.
Jeg har ikke ret mange kommentarer, at knytte til det, det handler mest af alt om, at jeg har noget at leve af. Det giver mig også mulighed for at være ret fritstillet, så jeg kan bruge en masse tid, på det, der virkelig interessere mig!

De Anbragtes Vilkår, er en forholdsvis ny fokus politisk organistion og netværk.
Se her bliver det straks mere spændende! Jeg har nemlig kastet en masse af min kommende tid, i, at starte en afdeling op, her i Århus. Og være aktiv på landsplan.
Kort beskrevet er  De Anbragtes Vilkår er en netværksforening for børn og unge med anbringelsesbaggrund. Jeg vil ikke i dette indlæg beskrive det til bunds, det vil jeg gerne have lov til i et seperat indlæg. Men som i ved, har jeg selv en anbringelsesbaggrund som plejebarn, og det er noget der står mit hjerte meget nært. Jeg vil være med til, at bidrage positivt til en god og meget nødvendig ændring og fremgang på området. Jeg vil gerne give dem der føler på egen krop hvordan det er at være anbragt, et talerør, et netværk, en mulighed for, at udvikle sig, og bruge deres egenskaber på bedst mulig måde. Det kan jeg få lov til her! Så sidder der nogle læsere ude bag skærmen, som selv er anbragte/plejebørn, eller har været det, og kunne tænke sig at møde andre med samme baggrund, og skabe noget godt sammen, så skriv endelig til mig! Enten på facebook eller pr.mail: lisenissen@msn.com. I kan like De Anbragtes Vilkår, HER på facebook. Samt på vores hjemmeside deanbragtesvilkar.dk. Tøv endelig ikke med at stille spørgsmål i kommentarfeltet!

DSU Århus Jeg er gået ind i mit niende år, i DSU. Hvilket i sig selv, er lidt vildt, taget min alder i betragtning. Da jeg flyttede til Århus, fandt jeg tryghed i, at der var en DSU afdeling. På trods af, at jeg havde været inaktiv fra min tidligere afdeling, i Odense. Fik jeg meget hurtigt blod på tanden igen. Jeg havde savnet DSU, men på samme tid også haft brug for en pause. Nu er jeg tilbage, i det fællesskab der har været med til at forme en stor del af min ungdom, og som har beriget mig med fantastisk oplevelse, venskaber og sejre. Listen over hvad jeg har lært i min DSU tid, er endeløs, både fagligt, politisk og personligt. I går blev jeg valgt til bestyrelsen, i DSU Århus, hvilket jeg er meget glad for, og beæret over, som afdelingens næstnyeste medlem. Derfor kommer min kommende tid, naturligvis også til, at gå meget med bestyrelsesarbejde, og DSU i det hele taget.

For, at der ikke skal gå alt for meget politik i den, kommer jeg stadig til, at arbejde freelance med makeup og styling, når der dukker noget op. Eller når jeg får gode idéer! Det sker jo af og til! 🙂

Ift. bloggen, vil der ske en opgradering pr. den første. I og med jeg endelig får et ordenligt kamera mellem hænderne igen. Så lover jeg, flere makeup guides, billeder, dagens, og generelt fotografisk lækkerhed, side op og side ned! Jeg glæder mig enormt! Nu kan den første godt bare komme, hurtigst muligt! Tak!

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 smukke øreringe til under 25 kr!