Melankoli

Heldet ville, at jeg fik min prinsesse og mere til!

I går, søgte jeg lidt rundt på dba og andre sider, efter Bjørn Wiinblad. (Det gør jeg en gang imellem (læs:tit)) Jeg fandt to plakater, som jeg simpelthen ikke kunne stå for, jeg har tidligere set prinsessen på google, og været plask forelsket lige siden. Heldet var med mig, ægteparret der lå inde med plakaterne, boede nemlig i Århus. Jeg skyndte mig at se et bud afsted, og heldigvis blev det god taget! Jeg kunne så i går eftermiddag tage ud og hente dem. Der var julelys i mine øjne, det er der nok i virkeligheden stadigvæk! De havde også et originalt askebæger fra 30’erne, de vidste det sikkert var penge værd, men ville gerne sælge det til den, som ville sætte pris på det. Det blev vi alle sammen hurtigt enige om, at jeg ville. Hjem kom jeg så, men 2 stykker fremragende kunst i guldrammer og et originalt af Bjørn Wiinblad, kun 200 kr fattige, men rig på glæde.

 photo IMG_7571.jpg

 photo IMG_7574.jpg

 photo IMG_7572.jpg

 photo IMG_7565.jpg

 photo 1497785_10152000899633369_1374836310_n1.jpg

Jeg er hvert fald glad for, at jeg besluttede mig for, at give mig selv en ekstra gave!
Jeg ved godt at der er lidt stille på bloggen i øjeblikket. Jeg går lidt og tumler med nogle ændringer herinde, og med inspirationen. Men jeg vender med sikkerhed stærk tilbage!
Husk i kan følge mig på instagram hvor jeg opdatere dagligt, under liseemilia.

God lørdag!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melankoli