Mine 10 største håb for 2014

Melankoli

Melankoli hele vejen. Jeg elsker det. Jeg elsker følelserne uden på tøjet, stemningsfyldt lyrik, ro og kaos på samme tid. Her får i en masse musik, der giver mig gåsehud, giver mig ro, får mig til at forstå og som bare sætter sig fast i min bevidsthed!

For tiden skamhører jeg Tom Odell, og for tiden mener jeg, de sidste tre måneder.
Jeg kan kun anbefale at købe både hans nyest album, “Long way down” samt “Songs from another love” (Som jeg mener er en EP) Jeg har selvfølgelig nogle favoritter, hvis ikke kender ham allerede, så glæd jer til et godt bekendskab! Han er også fremragende i hans live-versioner, så her får i mine favoritter, (semi) live.

Nu til lidt mere blandet!

Link meget gerne til sange i elsker, som i synes jeg bør hører! 🙂

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeg hørte ham faktisk første gang til Burberrys modeshow sidste år, hvor han spillede under hele showet. Blev helt forelsket i musikken og har hørt det en del siden. Og så blev jeg så glad så glad, da Apple forleden gav en gratis udgave af hans EP i “12 Days of Christmas” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 største håb for 2014