Min nytårs inspiration!

Stærke minder fra årets afslutning!

Jeg gav indlægget her titlen “Det første indlæg i det nye år”. Jeg ombestemte mig, for det var altså helt ærligt en anelse for højtidligt. Jeg skylder jer lidt opfølgning på min jul og nytår. Det ved jeg jo er blog kutyme. Men i stedet for at trække jer igennem hver en lille ting, der er foregået i min 11 dages juleferie i Odense, vil jeg nøjes med at pinpointe det som jeg vil huske denne jul og nytårsaften for! Med billeder, selvfølgelig!

Der er 3 ting som for mig, vil stå i stærkest erinding fra julen 2013.

 photo Iphone20132.jpg

1. Da jeg nær troede jeg ville midste alle mine ting, til vores genbos ildebrænd. Dagen før jeg tog på juleferie til Odense, blev jeg vækket af mine roomies, og løb ud af huset iført jogging tøj, med medbragte taske, hvor indholdet var min macbook, min iphone og min pung.
Heldigvis, blev branden slukket, og efter nogle timer, var jeg igen inde i min lille hjem med alle mine ting! Det var lige action-preget nok til min smag!

2. Da jeg besøgte min mormor, fik jeg en meget speciel og personlig gave.
Jeg fortalte hende om branden, og hvor meget jeg fortrød at jeg ikke havde pakket det eneste billede jeg har af min biologiske mor, hvis altså nu hele bygningen var futtet af.
Hurtigt gik hun igang med at rode i et par skuffer, hun havde nemlig lagt et billede til side, nogle uger forinden. Dette billede, min mor, i sit 18 år. Hun tænkte, at det skulle jeg have, et billede af min mor, før hun kendte min far, før hun blev syg, en side af min mor, jeg er glad for at vide har været der. Nu er det kommet med hjem til Århus!
(Til dem af jer der ikke kender min familiehistorie, vil jeg kort lige forklarer: Jeg er plejebarn, jeg har ikke længere kontakt til mine biologiske forældre, jeg savner mig mor, og håber jeg en dag kan genfinde kontakten til hende)

3. Lørdag d.28ende december, var jeg lige hoppet i joggingtøjet, hos min bedste veninde Cecillie, jeg gik i troen om, vi bare skulle hygge med lidt film, og slappe af. Pludselig banker det på døren, og bag den, stod mine veninder, med armene fulde af drikkevare, snacks og spil. Jeg tror ikke jeg kan forklarer hvor glad det gjorde mig. Tænk sig, at mine veninder havde planlagt en surprise fest, for mig! Det var, uden tvivl, den bedste julegave, nogensinde! Er det overhovedet nødvendigt, at sige, at jeg har de bedste veninder i universet!?

Der er 3 ting som for mig, vil stå i stærkest erinding fra Nytårsaften 2013.
 photo Opdateretfornylig206.jpg

1. Ud over at jeg fandt min materielle lykke i form af denne kjole fra Masai, så vil jeg huske denne nytårsaften, for at være det år, hvor jeg glædet mig aller mest til at tage hul på et nyt år, og vinke farvel til det gamle. I kan læse mere om Mit 2013, lige HER!

2. Et brag af en fest, afholdt af to af mine smukke veninder! Vi snakker en fest, der sluttede morgenen efter kl.8.00. Mange timer spenderet med skønne mennsker, skøn mad, og så meget dans og glæde, at man skulle tro det var løgn! Bedste nytårsfest, til dato!

3. Vi samlede os i en rundkreds, efter vi havde skålet året ind, set fyrværkeri, og smilet over hele femøren til hinanden. Her sagde vi så, hver i sær, hvad vi ønskede os skulle ske for os, i 2014. Det var simpelthen, så fint! Alle var med dyb overvejelse, og forventning om at 2014 ville bringe dem noget nyt på programmet. Jeg glæder mig selv til at se hvor dette år tager mig hen! Og i morgen viser jeg jer, min liste over ting, jeg gerne vil have sker for mig i dette nye år!

Jeg håber i har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år!

Nu vil jeg, med mine andendagstømmermænd, skynde mig i fakta og handle noget ind til mit forfærdeligt tomme køleskab, og dernæst putte mig under og med, min nye dyne og hovedepude, som jeg har fået i julegave!

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • […] Starter på en uddannelse, som jeg kan se mig selv i. For som jeg skrev i indlægget i går, så har jeg set frem til et nyt år, som heldigvis, allerede nu ser ud til at rumme en masse nyt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole dér, ikke? Den er simpelthen så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg er simpelthen også bare så umådeligt glad for den, det er et perfekt match!
   Jeg forventer også at den kommer på, meget i det nye år! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Kristiansen

  Hej Lisa. Jeg læser dagligt din blog og jeg vil sige at du er super stærk og super sej! Det er heller ikke alt du fortæller på din blog, det ved jeg. Så du må ikke misforstå mig. Jeg mener kun det bedste. Du har i flere indlæg skrevet at du er plejebarn, men at du en dag håber at du får kontakt til din biologisk mor. Men selvfølgelig er der en masse grunde til at du har valgt det fra. Men jeg håber dog at du en dag (hvis du ønsker det) får kontakt til din mor inden det er for sent, men på et plan som du selv kan holde til. Jeg håber at du får et godt nytår! Jeg ønsker dig alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nytårs inspiration!