Makeup look - Old Hollywood

Mit 2013

Jeg har lidt et had-kærligheds forhold til de her klassiske indlæg hvor man ser et år tilbage. Både fordi jeg altså ikke altid har verdens bedste hukommelse, og så synes jeg nogle gange det er lidt voldsomt hvor hurtigt et år kan gå! På samme tid kan jeg virkelig godt lide at se tilbage på alt det jeg har oplevet, både på den sjove og positive ting, men også på de kampe jeg har måtte kæmpe. Så nu vil jeg lige ridse det hele lidt op, og komme men en helheds konklusion for hvad jeg vil huske år 2013 som og for.
 photo Opdateretfornylig201.jpg
Januar var måneden hvor jeg besluttede mig, med mig selv, for at søge ind som kosmetiker igen, og tage den uddannelse, fordi det var det jeg følte allermest for. Jeg husker stadig følelse, for, for mig var det en ret stor beslutning! Det var også den måned jeg gik ud af et samarbejde med BlogHQ og valgte at stå alene som styrmand, hvilket jeg er enormt glad for! Jeg var også til modeuge, hvilket endnu engang var en oplevelse for sig! Jeg fik også delt nogle personlige tanker med jer her!
 photo Opdateretfornylig202-1.jpg
Februar er uden tvivl en af de måneder der vil går i glemmebogen som en af det bedste for mig i år! Klædeskaberiet var Odenses første tøjbyttefestival, som foregik i vinterferien i uge 8! Jeg planlagde det sammen med Mette-Rose, en anden ung og kreativ ildsjæl fra Odense, sammen med et hold frivillige fra vores vennekreds, som siden hen blev udvidet, heldigvis for vi havde brug for de ekstra hænder! Aldrig i mit liv havde jeg troet at det ville blive så stor en succes! Vi var begge overvældet, og selvom stressniveauet var højt, var glæden ved arrangementet endnu højere! Og vi stormede også igennem på forskellige medier. Vi var yderst taknemlige over de frivillige og Esben Svane som spillede gratis for os, den sidste aften! Jeg kan sige så meget at vi gentager succesen igen i år, denne gang i uge 7!
 photo 2013-03-26.jpg
Marts førte også en masse godt med sig, som en følge af Klædeskaberiet, fik jeg job op Ungdomshuset, hvor jeg skulle undervise unge piger i Makeup og styling. Ungdomshuset havde de mest nærværende og hjertevarme medarbejdere, aldrig har jeg haft så gode kollegaer før, og det gjorde mig også meget ondt da jeg måtte forlade mit job der, til fordel for mit nye liv Århus. D.30 Marts fik jeg min 3 tatovering. En lille illustration som mange af jer nok forbinder med bloggen og jeg, nemlig munden på billedet over. Som jeg stadig er utrolig glad for! Det var også i marts at jeg fik taget nogle fremragende billeder til min portfolio!
 photo Desktop58.jpgApril var en måned hvor jeg så meget tilbage på mit liv, specielt i indlægger “At være plejebarn var en altafgørende faktor i mit liv”. Som jeg stadig den dag i dag, er glad for at i tog så godt i mod, og at jeg fik skrevet det. Men også i hvor underligt et barn jeg var!
 photo 2013-05-28.jpg
Maj var måneden hvor jeg fik lejlighed! Satte mig for at tabe mig 1o kg, gjord min egen bod på Havnekulturfestivallen klar og fyldte 22 år.
 photo Opdateretfornylig203.jpg
Juni fik jeg for en kort stund en elevplads, og mistede den igen, inden jeg nåede at blinke! Derefter fortsatte kampen igen, for det selvsamme. Det var også i Juni at mit hår endelig blev langt nok til at jeg kunne sætte det lidt op, og på samme tid jeg tog beslutningen om at jeg ville have min naturlige hårfarve tilbage.  Jeg blev tilbudt at være med i Danmarks bedste livret, hvilket jeg selvfølgelig takkede ja til! (Barndomsdrøm der lige gik i opfyldelse!)
 photo Opdateretfornylig204.jpg
Juli lykkeds det mig at få en elevplads i Århus. Meget af tiden gik derefter med boligjagt, og at gøre mig selv klar til at bo i en anden by! Det var også måneden hvor jeg havde nået mit første store vægttab, nemlig – 10 kg! Jeg havde dog tid photoshoot med Debbie C!
 photo 2013-08-13.jpg
 photo 2013-08-15.jpg
August som i øvrigt føles som i går! Er sammen med februar en af de måneder der har haft mest betydning dette år. Jeg rykkede nemlig teltpløkkerne op af mit højt elskede Odense og flyttede til smilets by, for at starte som kosmetiker elev. Alt var nyt, fuldtids arbejde, nyt hjem, nye mennesker og gensyn med gamle venner.  Jeg blev hyret af Jordan og Kompas Kommunikation som makeup artist til et arrangement under CFW! Som  jeg  heldigvis  nåede at deltage i! Endnu engang en fremragende oplevelse! 
September
går lidt hånd i hånd med det der skete i august, hvor det meste af min tid gik med at falde til i Århus, og arbejde rigtig meget!
 photo 2013-10-26.jpg
Oktober arbejdede jeg fortsat rigtig meget, faktisk gik næsten alt min tid med arbejdet i klinikken, og så fantastiske DSU Århus! Naturligt da kommunalvalgkampen gik i gang! Danmarks bedste livret blev vist på TV. Og jeg fik taget lidt flere billeder til min portfolio! (Jeg havde også besøg af mine smukke veninder Kristina Young og Gitte Mary)
 photo Iphone2013.jpg
November var bestemt ikke en sjov måned for mig, jeg blev nemlig opsagt fra min elevplads, efter min prøvetid. En situtation jeg ikke havde regnet med og heller ikke havde set komme. Jeg kæmpede mig op på hesten igen. Besluttede mig for at blive boende i Århus og brugte alle vågne timer på Valgkamp.
 photo Iphone20131.jpg
Og nu står vi jo så i slut December! Der er ikke sket meget andet for mig i den her måned, end, at jeg har taget en beslutning om hvad der skal ske i mit liv det næste halve år. Så har jeg hygget mig med en masse dejlige mennesker, og oplevet at være nabo til en brand. (Første gang jeg ikke satte pris på at bo i rækkehus!) December kan være en hård måned, jeg elsker jul, men at bo i en by hvor man ingen familie har, satte alligevel julestemningen lidt på standby.

2013 har været et år hvor jeg har truffet større beslutninger end jeg havde forventet, jeg har kastet mig ud i projekter der blev større og vildere end jeg havde regnet med. 2013 har givet mig mere selvtillid, indsigt i mine styrker og svagheder, og lært mig at selvom jeg flyttede til en anden by for en elevplads jeg måtte forlade, fandt jeg mig selv et hjem i Århus, hvor jeg imod alt forventning ønskede at blive. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget!

Tak til dem af jer, der har læst med endnu et år, og tak til de nytilkommet for at hænge ved. Jeg glæder mig til at blogge til jer i år 2014.

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • Det har altså været spændende at følge med i år, synes jeg. Du har godt nok også haft et rutsjebane-år. Det har jeg også – jeg har bare ikke haft mod på at smide så meget af det på bloggen, som du har. Jeg synes du er modig og sej! Og jeg håber at 2014 bliver et fedt år for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak søde Malene! Jeg er glad for, at du har været glad for at følge med herinde!
   Jeg håber på mindre rutsjebane i 2014! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 1. Ud over at jeg fandt min materielle lykke i form af denne kjole fra Masai, så vil jeg huske denne nytårsaften, for at være det år, hvor jeg glædet mig aller mest til at tage hul på et nyt år, og vinke farvel til det gamle. I kan læse mere om Mit 2013, lige HER! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Det lyder til at have været et godt, men også et utrolig hårdt år. Lise Emilia, du er sådan en fighter type, hvor man er sikker på, at uanset hvor i verden du befinder dig, så skal du nok klare dig og få det bedste ud af det. Og hatten af for det! Og så er jeg glad for at høre, at du føler dig hjemme i Aarhus. <3 Aarhus er også mit hjem!
  Jeg synes, at det har været et godt år her på bloggen, og jeg glæder mig til at følge med næste år også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look - Old Hollywood