Julekonkurrence - 4.advent

Have yourself a merry little christmas!

GLÆDELIG JUL SØDESTE LÆSERE!

Nu blev det endelig juleaftensdag! Mens mange enten løber rundt for at gøre klar, eller sidder spændt og venter på at festen går igang, vil jeg lige kigge ind på bloggen, og ønske jer en glædelig jul! Jeg håber i får en fantastisk aften med de mennesker i holder aller mest af!

Til dem af jer der ikke løber i cirkler om julemaden, eller gør du, men får en pause til at gøre dig festklar senere på dagen, så er her lidt inspiration i bedste Judy Garland stil!

 photo IMG_6930.jpg

 photo IMG_6927.jpg

Jeg har endnu ikke besluttet mig for hvilken kjole jeg skal have på i aften, jeg har 5 forskellige med, men selve makeuppen har jeg styr på! Jeg ville lige dele min inspiration med jer. Da jeg er hos mine forældre har jeg ikke selv filmet en guide til jer, men jeg har fundet en på youtube, som i kan bruge i stedet! 🙂

Jeg har taget inspiration i Judy Garland fra filmen Meet me in st.louis, og helt præcist i min yndlings julesang, nemlig “Have yourself a merry little christmas”.

Husk også at i kan deltage i den sidste julekonkurrence, om et par lækre Urbanears.
Klik på billedet!
 photo Opdateretfornylig198.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekonkurrence - 4.advent