Uldfrakken

Bjørn Wiinblad kærlighed

Mens alle andre i blogland savler over Royal Copenhagen, går min kærlighed ufortrøden til Bjørn Wiinblad, specielt serien “De fire årstider”. Hvis jeg havde mere plads, og mange flere penge, ville jeg med sikkerhed også købe mig fattig i vintage Bjørn Wiinblad. Men er der i virkeligheden ikke altid plads til liiidt mere? Jeg kan hvert fald kun drømme om fine vintage Wiinblad fund. Jeg går het i svimer på en antikmesse, der er en indre krejler i mig der lever for at købe antikviteter Der er intet bedre en at finde en gd stand på antikmesse der både kan inspirere og friste en. Hvis du vil have et overblik over femtidige messer, så kan du se mere her.

 photo IMG_6306.jpg  photo wiiinb_n.jpg
Mit Bjørn Wiinblad fad, fik jeg af mine forældre i mine tidlige teenage år til at have bloklys på, som også har været brugt til parfume, smykker ect. Er stadig et af mine kæreste eje. I år bliver det brugt til verdens mest simple advents dekoration.

 photo IMG_6318.jpg
 photo IMG_6325.jpg
Dernæst min platte, som jeg fik krejlet mig til på et loppemarked. Ikke at jeg manglede en bordskåner, men jeg kunne ikke lade være, jeg kan ikke stå for motivet!

 photo Opdateretfornylig194.jpg

Sidst men ikke mindst, fik jeg i forrige weekend, en lille ekstra ting med hjem fra mine forældre. Mine forældre fandt nemlig dette lille bæger i gemmerne, og inden min mor nåede at skille sig af med det, eller gemme det længere væk, fik min far sagt at det måtte hun endelig ikke, for han var sikker på at jeg gerne ville have det. Og ganske rigtigt blev jeg kisteglad da det kom med hjem i tasken.

Generelt elsker jeg det sorte og hvide stel, de fire årstider. Det kommer af at mine forældre har hele stellet, det er det der er kommet på bordene i alle festlige lejligheder, det minder mig om en masse gode oplevelser og hygge.

Hvis der sidder nogle andre entusiaster på den anden side af skærmen, så del endelig jeres kærlighed i en kommentar her på bloggen! 🙂

 

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uldfrakken