I am a 20s girl!

10 sjove og mærkværdige ting – om mig.

Hej søde læsere

Bloggen har stået lidt stille på det seneste. Mest af alt fordi jeg bruger alt min vågne tid på at søge jobs, kigge på uddannelser og sukke lidt over tilværelse, det der med at miste sit arbejde er lidt af en røvtur. Jeg er glad, sådan overall, fordi jeg har nogle gode mennesker i mit liv, der forstår at tilsætte lidt positivt til min hverdag, og jeg har endelig haft tid til at få set lidt mere af Århus, end buslinje 2a.

 photo IMG_5852.jpg

Billedet er valgt til dette indlæg, kun af den grund at det får mig til at smile!
Så for lige at varme lidt op herinde, vil jeg dele 10. facts om mig.

1. Jeg hører P6 BEAT hver morgen og aften!
Jeg fandt ud af, da jeg var flyttet til Århus, at min radio havde en timer. Det ville altså sige at den kan sættes til at slukke af sig. Derfor så sætter jeg min radio til at spille hver aften, når jeg ligger mig til at sove, og ikke at P6 BEAT er kedeligt, for det kan man ikke ligefrem påstå, men det får mig til at falde til ro, og en time passer lige med at jeg er faldet så godt i søvn at jeg ikke opdager at musikken stopper. HALLELUJA!

2. Jeg sover med to dyner og to hovedepuder.
Den ene dyne holde jeg om, den anden har jeg over mig. Jeg har svært ved at falde i søvn, i tilfælde hvor jeg kun har en dyne.

3. Jeg er det ultimative B-menneske.
Jeg kan godt stå tidligt op, men jeg bryder mig virkelig ikke om det. Jeg er mest produktiv og kreativ efter kl.20.00. Og jeg elsker at sove længe!

4. Jeg elsker hindbærbrus og abrikossodavand.
De skal være fra Fakta, det er de bedste. Jeg køber altid en af hver, når det nu skal være!

5. Jeg kan ikke fordrage løg og alt der minder om løg!
(Herunder: Porrer, forårsløg, rødløg, skalotteløg, purløg and so on…)

6. Jeg elsker lysekroner, det er faktisk lidt imponerende at jeg endnu ikke har erhvervet mig en.
Men det kommer til at ske, og endnu engang vil mine veninder grine lidt af mig, og kalde mig mormor. Jeg drømmer om det fineste badeværelse, med matte vægge, karbad, guldspejl og lysekrone…

7. Jeg ville farer vild uden GPS funktionen på min iPhone.
Nok har jeg haft et kompas og et kort meget i hænderne som bar, at det aldrig gik helt galt, kan virkelig godt undre mig nu!

8. Jeg er en “Bestemmerkælling”.
Jeg overtænker, altid, alting. Faktisk er det, og noglegange min stædighed, mine værste karaktertræk. Jeg har næsten altid en løsning på et problem, for det rent faktisk er opstået. Når der så opstår problemer, som er uforudsete, som at jeg lige nu går ledig, det er jeg ikke specielt god til at håndtere, jeg gør det, men jeg elsker det virkelig ikke.
Jeg har det dog super godt med at løse andre/andres problemer uden at blinke.
I bund og grund handler det om, at jeg har det bedst med at have kontrol. Jeg har selv “opfundet” betegnelsen, det er ikke nødvendigvis negativtladet, det er bare et ord, der lige præcis passer på det. Husk at jeg har rigtig meget selvironi, og jeg selvfølgelig altid siger det med et smil på læben.

9. Jeg er dårlig til matematik. Virkelig dårlig.
Jeg tror det har noget at gøre med, at jeg er utrolig dårlig til at tænke logisk.

10. Jeg har en blå kløver mælkekasse
Den har fulgt mig siden jeg flyttede hjemmefra. Mange vil mene den er hæslig, jeg kan godt forstå den holdning. Men den er så grim at den er fed. Den bliver for det meste brugt til magasin/bogholder.

– Lise Emilia

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I am a 20s girl!