Moodboard - Hår inspiration

Bad news baby.

Det er en uge siden jeg sad i toget på vej mod Odense for at få en dag med mine veninder, min skønne familie, og noget god mad, da telefonen ringede. Mit arbejde i klinikken, som jeg har fortalt alle hvor glad jeg var for, og uddannelsen jeg havde besluttet mig for var det jeg skulle efter lang tids overvejelse, var smulret imellem fingerne på mig. Jeg er blevet opsagt.

Det gør stadig lidt ondt at sige, det er lidt svært, at håndtere. Det er nogle dage siden jeg har grædt over det, ikke fordi det ikke stadig føles som et kæmpe nederlag, men fordi jeg har været så heldig at kunne kaste mig over valgkampen, som har holdt humøret højt og givet mig en følelse af at ikke alt er smulret.

Der sad jeg så, i en halv time i toget, med tårer der ikke ville stoppe med at trille, av for den da hvor fik selvtilliden bare et knæk.

Så stod jeg af på Odense banegård, og min første tanke var ?Skal jeg flytte ?hjem? igen?? Men i det øjeblik gik det op for mig, at Odense ikke længere er mit hjem, det er ikke der jeg skal være. Odense havde jo alle dage været min by, stedet jeg brændte for, der mine yndlings mennesker, barer og kultursteder var. Jeg elsker stadig Odense, forstå mig ret. Men det har været rigtig godt for mig at tage et så stort spring, også selvom den lille drøm bristede, har jeg fundet ny energi i Århus.
Efter en længere tid som passivt medlem i DSU, har jeg igen fundet inspiration og glæde i at være aktiv, i min nye afdeling i Århus. Jeg har lyst til at møde nye mennesker, udfordre mig selv, hvilket jeg må sige jeg virkelig er blevet. Så jeg bliver i Århus.

Hvad så nu Lise?

For at være helt ærlig, så har jeg stadig svært ved at føle helt efter i mig selv, hvad er det jeg vil, hvordan skal jeg gribe det hele an? Så nu er jeg startet med at søge en kontanthjælp så der er penge på bordet til d.1. Jeg er ved at undersøge mine muligheder for at finde noget aktivering som kunne gå hen og blive sjovt, og give mig noget på længere sigt. Og så krydser jeg fingre for at jeg kan få råd til toget til Odense i December og lidt julegaver, selvom det bliver meget skrabet.

Jeg har svært ved at finde min hylde, eller jeg troede at jeg havde fundet den, men den blev jeg væltet ned fra. Mit problem er, at jeg har mange interesser, der er meget jeg er passioneret omkring, og meget af det er totalt modstridende. Den kreative side/min interesse for mode og skønhed, hvori mit ønske om at arbejde med makeup og styling fylder kolosalt, min intresse i politik og politiskarbejde som i snart 9 år har været hele min ungdom, og sidst men ikke mindst mit brændende ønske om at gøre en forskel for mennesker, at give mine erfarringer videre til andre unge med specille familieforhold, plejebørn/forældre, unge der har kæmpet sig igennem en negativ social arv. Hvad skal jeg arbejde med, og hvad skal forblive en interesse?

En ting er sikkert, jeg skal turde tage en chance igen, men også give mig selv plads de næste par måneder til at mærke efter i mig selv. Det er svært ikke at blive påvirket af hvad alle andre synes og mener, og jeg suger alt til mig lige nu.

Jeg tror på at alt vi oplever igennem livet, er med til at forme os som mennesker.
Der er en årsag til det meste, og hvis man ikke kan finde årsagen, har man formenligt fået noget ud af oplevelsen uanset. Jeg tror det jeg fik ud af at tage denne chance, var at jeg fandt Århus, og det er rent faktisk slet ikke så skidt!

Jeg har ikke glædet mig til at fortælle jer om min opsigelse, mest af alt fordi det pludselig bliver mere en del af mig end jeg vil have. Men sådan er det når man blogger, så er det både på godt og ondt. Det at dele så meget af sig selv med andre, bliver virkelig sat i perspektiv i sådanne situationer. For hvordan formulere man lige, den her situation kortfattet og håndtere de beskeder om bekymring og ?Hvad så nu spørgsmålet?? Og holder hovedet højt på samme tid?

?Jeg har fået sparket, det gjorde nas, jeg er forvirret og har mest af alt bare lyst til at spise en liter is og begrave mig i min dyne og Tv-serier.?

Men i steder sidder jeg lige nu på vej til Odense, hvor jeg skal holde oplæg for kommende plejeforældre, det er lørdag morgen, jeg har brugt lidt for mange timer på at bekymre mig om kontanthjælp og julegaver den sidste uges tid, men tilpas mange timer på valgkamp for Rene Majlund med nogle dygtige, sjove og forstående DSU’ere. Og jeg fik da også skyllet det hele ned med et par gin og tonic i går.

 photo IMG_5646x.jpg

Det er på med læbestiften, op med hovedet og se det som en mulighed for noget nyt!

15 kommentarer

 • […] Mit liv blev vendt en ordentlig tur på hovedet i starten af november, da jeg mistede min elevplads, i klinikken her i Århus, jeg er kommet helt op på hesten igen, og vil gerne takke jer for jeres altid store og opløftende støtte og modtagelse af mine indlæg med mere personlig substans! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna Lindén

  Er forholdsvis ny “følger” af din blog, og det er først nu det går op for mig at du er DSU’er – hvor er det bare fedt! Er også selv DSU’er og kan virkelig nikke genkendende til hvordan fællesskabet kan løfte ens humør til helt nye højder! Så vidt jeg har forstået det, skulle Århus også være en rigtig skøn afdeling, med et væld af søde DSU’ere, så er sikker på at det nok skal hjælpe lidt efter en ellers så sørgelig hændelse – selvom det er rigtig hårdt, lyder du som en stærk pige! Du skal nok klare den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, kære Lise!

  Hvor er det surt, når det er det man elsker og helst vil… Jeg er sikker på, at når det hele er faldet til ro, så dukker noget nyt, større og sikkert endnu bedre op til dig! Som du siger; på med læbestift og op med hovedet <3 Held og lykke med det, du fortjener det!!

  Knus!
  //Ida
  http://www.livetifoelgeida.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Lise, det er jeg virkelig ked af at høre! Jeg kender om nogen til det med at flytte langt hjemmefra for at forfølge sin drøm og så blive i tvivl om denne på halvvejen. Jeg har min store passion for musik, min kærlighed til dyr og så min interesse for mode som jeg også dyrker på mit job som designassistent, som jeg iøvrigt har opsagtDu må sige til hvis vi skal tage en kop kaffe i Århus en dag – det kunne være hyggeligt at lære dig at kende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Søde Signe, ved du hvad! Jeg synes vi skal tage en kop kaffe snart, jeg kunne også godt tænke mig at møde dig personligt, især nu hvor vi bor så tæt på hinanden! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, hvor er det altså surt for dig! Håber du snart finder noget andet, at du kæmper videre for din drøm.
  Kender desværre godt til de følelser, som du tumler med. Et år efter mit specialeforsvar er jeg stadig uden job. Det er så hårdt for selvtilliden, og det er slet ikke, hvad jeg forventede, da jeg fejrede min nye fine titel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, lige som man tror at det hele er på rette vej 😉 Jeg håber på at finde min helt rette hylde, gerne snart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Av for den! Jeg tror ikke at det ersjovtat blive fyret. Jeg er sikker på at nogle, nye og mere spændende døre åbner sig for dig før du ved af det… Bliv ved med at kæmpe – Det er du god til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Selvom jeg er rigtig ked af det på dine vegne, så vil jeg dog rose dig for at være så sej, jeg har selv mistet et job jeg var rigtig glad for, for nogle år siden, og jeg blev simpelthen så ked af det. Jeg tror jeg lå i min seng en uge i streg og så dårlig tv og spise alt for meget kage inden jeg begyndte at kunne tage mig sammen til andet.
  Jeg håber at du finder det som gør dig glad, jeg glæder mig til forsat at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak, det bliver hele tiden meget bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde du.
  Hvor er det da bare en træls situation! Og hvor klarer du det bare skidesejt. Jeg er glad for at du giver Århus en chance mere og at du trods alt kan se dig selv i byen – jeg er ikke sikker på, at jeg ikke bare “flygtede hjem” igen, hvis det var mig.

  Jeg håber, at alt løser sig for dig. Og at du holder humøret højt. Og at december bliver god trods alt – specielt at du får plads i budgettet til en tur hjem. Ellers håber jeg du skriver igen, et eller andet sted (herinde, instagram, hvad ved jeg) hvis det ser helt sort ud med togbillet.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Du er da simpelthen det sødeste nogensinde! Tusinde tak for din virkelig søde kommentar, nu har jeg læst den for 2 gang, den rør mig stadig meget! TAK! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe virtuel kram herfra! Du finder ud af det! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboard - Hår inspiration