Anbefaling - ByLykke creme

Moodboard – Hår inspiration

Som tidligere nævnt her på bloggen, er jeg jo ved at gro mit hår længere, og det går ganske glimrende! Bedre end jeg havde forventet. På tirsdag skal jeg klippes, for det eneste problem der er med mit hår, er at det er helt enormt tykt, og lige nu kan jeg næsten ikke styre det. Så i den forbindelse har jeg samlet lidt inspirations billeder, både til hvilken længde jeg ønkser at få med tiden, og hvilken farve jeg er vild med.

Længde:
Når det kommer til længde, har jeg en lang page lige nu, og jeg drømmer om at gro det ned over mine skuldre. (Så engang næste år, er målet måske nået 😉 )
 photo Opdateretfornylig192.jpg

Farve:
Jeg er helt tosset med naturlige farver i øjeblikket, god dansk leverposteg! Lige nu er mig hår mørkeblond, med lidt lyst hist og her, jeg er forholdsvis tilfreds med min nuværende farve, men vil måske gerne have det en tone mørkere/køligere her til vinter. Jeg må indrømme det har været skønt ikke at skulle farve hår lige så meget, som da jeg farvede det mørkt.
 photo Hair.jpg

Nu har jeg vist jer mine inspirations billeder, og her er så mit nuværende hår! Jeg glæder mig til at slippe af med de spaltede spidser og til at det bliver tyndet ud og derved bliver mere medgørligt! (Jeg vil lige pointere at mit hår er glattet på billedet)

 photo IMG_5002.jpg

Hvad gør i for at pleje jeres hår, og er der nogle af jer som er ved at gro jeres hår længere, lige som mig?

2 kommentarer

 • Steffie Ravn Møller

  Jeg er også ved at gro mit langt. Jeg plejer/vasker det med Davines shampoo, balsam og kur. Det er lækkert til mit tykke hår. Desuden er jeg ved at gøre det blond, som mine skønne frisør hjælper mig med. Jeg vasker det ikke så tit, eller bruger andre former for produkter. Til gengæld gør mit job (pædagog i et træværksted og natur/udeliv) at mit hår hurtigt bliver træt at se på. Så bare lige en gang med hårkur og så ser det lækkert sundt ud igen 🙂
  Ved ikke om det kunne bruges 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine billeder! 🙂
  Jeg tror ikke, at jeg gør så meget mere for at passe på mit hår som så mange andre. Jeg børster mit hår super tit, da det er tyndt og nemt bliver filtret, specielt her i efteråret/vinteren hvor det blæser rigtig meget, bruger shampoo/balsam der er beregnet til min hårtype, hårkur cirka hver anden uge, og så sover jeg engang imellem med mit hår fedtet ind i hårolier/hårkur, så det rigtig får lov at ligge og suge alle de skønne ting til sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling - ByLykke creme