Rejse deals hvor SU'en kan være med.

TIP: Den bedste og billigste læbe-scrub!

Som i ved elsker jeg at have farve på mine læber! Men som de fleste af jer nok kender til, bliver læber hurtigt tørre, sprukne og trælse når kulden rammer os. Derfor ville jeg lige dele en nem, billig og virkelig god opskrift på en læbe-scrub jeg selv bruger, specielt her i vinter halvåret. Så er du sikre at læbestiften fordeler dig jævnt og pænt!

En teske honning, en spiseske sukker, og en lille smule vaseline. Rør det hele sammen i en lille skål/bøtte, og brug den ved at tage en smule på en finger og kør den på dine læber. Du kan også hvis du har en ekstra ubrugt tandbørste bruge den til at påfører læbe-scrubben med, dette er specielt godt hvis dine læber er meget ramte. Rens den herefter af, og brug en god fugtgivende læbepromade/læbebalsam, her kan jeg virkelig anbefale NUXE Rêve de Miel Lip Balm. Hvilket er super vigtig, da de ellers vil udtørre hurtigt igen. Vi sælger den hos Xenobia til 125.00 kr. (Den er pengene værd!) Som bonus info kan jeg fortælle at honning virker afslappende på hud, derved også læber!

 photo LPDAY.jpg

Det rimelig easy ikke!

Kisses hugs graphics

(Jeg måtte lige indsætte en passende gif i dette indlæg) 😉

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse deals hvor SU'en kan være med.