Pas nu på din hud!

Rejse deals hvor SU’en kan være med.

Reklame.

Som studerende er det jo næsten en naturlov at elske gode tilbud. Jeg tjekker personligt selv de reklamer fra dagligvarerbutikkerne jeg handler mest i og så kan jeg godt finde på at ændre dagens menu til noget helt andet hvis der er et særlig godt tilbud der springer mig i øjnene. Mange af jeg kender nok til lidt forskellige deal-sites, hvor man kan finde vilde tilbud på alt hvad hjertet begærer. Jeg glemmer dog altid selv kategorien rejser. Hvilket er helt vild dumt. De har nemlig ofte tilbud på rejseudstyr og rejser/ mindre ophold hvor prisen er på et langt mere SU – budget venligt. De fleste rejse deals på dealhunter er mindre ophold til virkelig gode priser. Jeg tror jeg vil forsøge mig med det næste gang jeg har ferie. På en måde lidt lige som en. Afbudsrejse. Jeg er ikke typen der rejser ret meget. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme af sted snart og opleve noget nyt.

– Lise Emilis

1 kommentar

  • Morten Andersen

    Der findes masser af den slags dealssites. Jeg følger de fleste af dem, men synes ofte at det er samme rejser som bliver slået op de forskellige steder. Det eneste sted hvor jeg rent faktisk kan se at rejserne er unikke, er på https://rejsedeals.nu/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas nu på din hud!