Dagens - Don't damn me

Pas nu på din hud!

Det er langt om længe lykkes mig at få min hud afbalanceret, jeg må indrømme at der gik meget op for mig, og min egen hudpleje da jeg startede på mit arbejde i en skønhedsklinik.

Jeg skråttede min forhenværende rutine, og skiftede den ud med en ny. En der var tilpasset min hudtype, og det har virkelig givet pote!

Alt for mange overbehandler deres hud, bruger forkerte produkter, for hårde produkter, og hvis der er noget der er svært og træls at have at gøre med, så er det fejlbehandlet hud.
(Om man fejlbehandler sin hud, ved at lade stå til, er en helt anden sag! 😉 )

Er der nogen, der nogensinde har fortalt dig hvilken hudtype du har? Eller føler du selv at du har rimelig godt styr på det? Jeg troede med sikkerhed at jeg havde en klassisk tør hud, hvad jeg ikke var klar over, at min hud er meget sart, og reagere ved at udtørre.
Ingen kan lide hud der får makeuppen til at flage, så jeg scrubbede løs, og brugte dybterensende maske uden kvaler.

Men det viste sig at tørheden vag en tilstand på en kombineret hudtype og så blev jeg altså en del klogere. Jeg bruger nu kun ensympeeling og rens, samt en fedtcreme (klik her)  om natten som er perfekt til tør hud i ansigtet. Jeg sover med den natten over for at få den maksimale effekt. Om dagen bruger jeg en med en lettere konsistens under min makeup.!

Så husk at få styr på din hudtype, så du kan pleje den med det helt rette 🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Don't damn me