suddenly a lipgloss girl

Dagens – Don’t damn me

I denne omgang bliver det et dagens fra i søndags. Det er sådan at jeg på mine fridage giver den lidt ekstra på outfit delen, da jeg til hverdag er lidt mere formelt klædt på mit arbejde. I denne omgang blev det et lidt rocket look, selvfølgelig feminint! Jeg har tre par bukser, jeg bruger dem meget sjældent. Men de eksistere i min garderobe! (Hvis i skulle være i tvivl)

 photo DSC_0448x.jpg

 photo DSC_0446xx.jpg

 photo DSC_0471xx.jpg

 photo DSC_0467xx.jpg

Jakke – H&M // T-shirt – vintage // Nederdel – H&M // Sko – Jette Riis // Armbånd – ukendt

Min lørdag står på arbejde fra 10-14, efterfulgt at personalehygge, og sluttes af med en forhåbenligt fed fest i DSU. Alt i alt, et ret lækker dag!

Jeg håber i får en skøn dag!

– Lise Emilia

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

suddenly a lipgloss girl