Makeup look - Violine

My Golden girl

Smukkeste Maya stod model for mig til makeup i sidste måned.
Looket her er oplagt til en af vinterens mange fester.
Jeg ville vise jer looket og håbe på i kunne bruge det som inspiration.

 photo maya9x.jpg

 photo maya8.jpg

 photo maya6done.jpg

Til øjenmakeuppen har jeg brugt øjenskygge paletten Ecrin 6 Couleurs Precious Eyeshadows – Tailored Harmonies fra Guerlain

– Lise Emilia

   

2 kommentarer

  • […] Århus! Naturligt da kommunalvalgkampen gik i gang! Danmarks bedste livret blev vist på TV. Og jeg fik taget lidt flere billeder til min portfolio! (Jeg havde også besøg af mine smukke veninder Kristina Young og Gitte Mary) November var […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] som jeg har kendt i mange år, men ikke havde set længe. Lørdag formiddag delte jeg flyers ud med smukke Maya. Jeg tog derefter hjem til Århus, hvor min veninde Line – blogger på Cherrybombblog.dk . […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look - Violine