something red

Danmarks bedste livret – på tv!

Nogle af jer kan måske huske lidt om at jeg skulle deltage i et madprogram i sommers.
I aften bliver det vist på tv. Det er “Danmarks bedste livret! kl.20.50 på TV2 FRI.

Jeg er selv utrolig spændt på at se det, og jeg gruer også lidt for at jeg nok kommer til at grine rigtig meget af mig selv. Jeg kom i semifinalen på Fyn, hvor man skulle lave sin livret på selve pladsen i Svendborg. Jeg vil bare lige sige at det var overordenligt meget Æbleflæsk!

 photo IMG_9076.jpg

Jeg havde Æbleflæsk med rabarber med, som er mit eget påfund 🙂
Der var en masse sjove mennesker med og jeg glæder mig også rigtig meget til at se dem og deres retter på skærmen i aften.

 photo IMG_9055.jpg

 photo IMG_9072.jpg

Det at være med i et madprogram må siges at være en af mine største barnedrømme. Som jeg tidligere har fortale herinde legede jeg tv kok da jeg var lille. Mit legekøkken var noget primitivt og bestod af et par få køkken ting jeg havde fået lov til at lege med i mit børnekøkken. Jeg drømte langt og længe om et legekøkken træ eller hvilket som helst  legetøjskøkken. Mine fremtidige børn skal med sikkerhed have et uanset hvad. 🙂

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

something red