Makeup look - Deep purple

Bloggen i nye klæder!

Der sker en masse nyt på bloggen i øjeblikket, derfor følte jeg også at bloggen havde brug for at få et lidt nyt look.
Jeg håber i kan lide designet, jeg har forsøgt at give det er mere personligt twist denne gang, men stadig holdt simpelt i opsætningen.

 photo Skaeligrmbillede2013-09-24kl115800.png

Forandring fryder!  Altså hvis i spørg mig!

Hvad siger i til det nye design?

Jeg har fridag i dag, hvilket for mit vedkommende har betydet at jeg har kunne nørde blogdesign des lige siden jeg stod op. Nu skal jeg ud af sengen og i gang med en dag som står på hjemmebag, DSU og kreative projekter.

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • Line

    Jeg er små forelsket i den tekst type du har brugt i toppen af din blog, den er så nice, mega tjekket jo! 😉 Har du selv lavet det hele? Hvis ja så er jeg inponeret over det. Det ville jeg ikke kunne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Møller

    Hvor er det blevet fint! Jeg kunne godt lide dit tidligere design, fordi det var så overskueligt og simpelt, men det her er bedre, det er lidt sjovere, og jeg tror det er noget man vil huske/tænke på når man har din blog i tankerne! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look - Deep purple