Makeup look - Deep blue sea

Makeup look – kryptonite

Da jeg forventer at disse makeup guides bliver en fast ting på bloggen fremover, har jeg ændret titlen fra “Farverig efterårsmakeup – den grønne!” Til “Makeup look – kryptonite”.

I går forsøgte jeg mig med et grønt makeup look, efter den blå makeup dagen forinden var det allerede lidt lettere at bevæge sig ud i andre farver.

 photo Makeup2.jpg

I skal ikke tage jer af mit sure ansigtsudtryk, det var bestemt en god dag i går, men sådan ser jeg af og til ud når jeg koncentrere mig mere om fokus i billedet, end at smile! 😉

Jeg har lavet en “Step by step” billedeguide til øjenmakeuppen.

 photo FAEligRDIGCOLLAGE.jpg

1. Brug en nude øjenskygge med en anelse shine/perlemor i. (Denne er fra Artdeco)
2. Brug en meget mørkegrøn øjenskygge (Denne er fra Artdeco) i yderkanten af øjet og lav en skygge som på billedet.
3. Brug en lys grøn med masser af shine og påfør den i øjenkrogen (Denne er fra Guerlain)
4. Blend det nuværende lagte skygge sammen med en endnu lysere grøn for at undgå tydelige kanter imellem de forskellige farver. (Denne er fra Guerlain)
5. Brug en mørk grøn med en brun/gylden undertone og påfør fra øjen krogen og ud på hele øjenlåget, dette gøres med en lille mængde skygge, da den ikke må “overdøve/overdække” de andre skygger. (Denne er fra Sisley)
6. Slut til sidst af med en mørkegrøn eyeliner (Denne er fra Artdeco) langs vipperne øverst, lad stregen blive tykkere fra midten af øjet og ud. Tilføj en lille smule liner langs kanten af dine undervipper for at indramme øjet, hvilket giver et lidt mere dramatisk og genneført look.
Tilføj et godt lag mascara som slut.

 photo IMG_3530.jpg

Jeg håber at i kan bruge guiden!
Det vigtigste er at matche skyggernes tone, alt lys-mørk, hvilke slags i bruger er som sådan ikke det vigtigeste, så længe de har en god pigmentering.

Har i nogle ønsker i forhold til farve valg, specielle looks i godt kunne tænke jer en guide til, så smid endelig en kommentar til dette indlæg, så jeg har mulighed for at indfrie det 🙂

Nu daffer jeg på arbejde!

God lørdag til jer!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup look - Deep blue sea