Den første Illustration i det Århusianske!

Makeup look – Deep blue sea

Da jeg forventer at disse makeup looks/guides bliver en fast ting på bloggen fremover, har jeg ændret titlen fra “Farverig efterårsmakeup !” Til “Makeup look – Deep blue sea”.

Farverig efterårsmakeup!

Jeg hører til kategorien “farveforskrækket” for det meste når det kommer til tøj, men for at være ærlig, også en anelse når det er øjenskygge der er på menuen! Jeg bruger som regel de samme nuancer, for det meste brune/jordfarver, og kommer der farve på, er det på læberne eller neglene. Men det forsøger jeg at ændre lidt på. Vi er blevet ramt af efteråret, og hvis man trækker blæst og regn fra regnestykket er der mange positive ting tilbage at se frem til! Kilometer lange tørklæder, tøj i lag på lag, kæmpe striktrøjer, og mørke farver. Jeg elsker mørke farver, specielt når det komme til makeup. Men smokey eyes betyder ikke kun sort med en ekstra omgang sort, længere! Det her efterår vil jeg gøre en indsats for at sætte lidt kulør på makeuppen og dele det hele med jer!

 photo IMG_3470x2.jpg

 photo IMG_3461.jpg

 photo IMG_3447.jpg

Jeg starter ud med en meget blå smokey eye, som inspiration, guiden kommer formenligt i anden form, med andre farver. Jeg har nemlig været så heldig at jeg har nogle søde piger der vil sidde model for mig, her hen over weekenden og i næste uge! Som i ved er tiden jo knap for mig, derfor vil jeg formenligt ikke få tid til at lave videoguides til jer, til de forskellige looks. MEN! Jeg vil forsøge at lave en billede guide til jer, ved nogle af dem. Mange af teknikkerne går ofte igen, men jeg skal nok svarer på alle de spørgsmål der skulle være 🙂 Hvad siger i til looket, ville i turde at hoppe ud i en mere farverig efterårs makeup? – Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første Illustration i det Århusianske!