Smil dog for helvede lidt af dig selv!

A Århus State Of Mind #2 – Boligen

Så er vi nået til næste step i min flytten til Århus! Nemlig at jeg lukker jer med ind i mit lille hjem. Jeg bor i et toetagers rækkehus sammen med 3 drenge, sådan et slags bofællesskab/mini kollegie. Det er 15-20 min i bus fra banegårdspladsen, hvilket passer ganske glimmerende ift. mit arbejde. Vi bor blandt en masse børnefamilier, så her er forholdsvis roligt på trods af at det er i 8210 😉

Vi har alle sammen et værelse hver, på ca. 14 kvm. Der er et badeværelse samt et almindeligt tolilet, stort køkken og stue, samt et vaskerum. Alt i alt er her masser af plads 🙂

I stuen har vi en stor billig sofa. Den er verdens blødeste og har masser af plads til vores gæster. Vi fandt et godt sofa tilbud, og selvom den ikke er køn så er den altså den rarestejeg nogensinde har sidder i af sofaer. I stuen har vi også et stor spisebord så der er plads til at have gæster og holde fester.

Jeg har af hensyn til husets andre beboere valgt kun at vise billeder af mit eget værelse, og for at være ærligt tror jeg heller ikke i har intresse i at se den store grå hjørnesofa eller det ret kedelige køkken!

 photo DSC_0005.jpg

 photo DSC_0013.jpg

 photo DSC_0006.jpg


 photo DSC_0027.jpg

 photo DSC_0023.jpg

 photo DSC_0019.jpg

 photo DSC_0025.jpg

 photo DSC_0029.jpg

Jeg har ikke nogle gode tips ift. at finde bolig her i Århus, jeg var bare super heldig og hurtig til at tage værelset her. Så der kan jeg desværre ikke være en hjælp.

– Lise Emilia

   

8 kommentarer

 • Kristina

  Første gang jeg har set dit værelse så opryddet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er dit tv?????? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg har ikke noget tv! 🙂 Der er dog tv i fælles-stuen. Jeg ser stort set alt jeg vil på min computer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha! Det er det samme med mig. Folk bliver altid chokerede, når de hører, at mit tv ikke har været tændt i månedsvis, men i realiteten sidder jeg jo bare foran computeren og nørder serier! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja det er jo ikke lige med at man ingenting ser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Det er da blevet super fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, jeg er ret tilfreds, du må snart komme på besøg uden flytterodet! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

   Helt bestemt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smil dog for helvede lidt af dig selv!