Permanent vippebuk!

Lakken du ikke kan leve uden!

Ja ja, tænker du når du har læst indlægs titlen! But i kid you not! Hvis du først får erhvertvet dig denne neglelak giver du aldrig slip på den igen!
 photo Skaeligrmbillede2013-09-05kl233958_zps7dfc881c.png

Jeg har en tålmodighed lig nul når det kommer til neglelak, derfor er jeg typen der altid har ridser i lakken, afskallet neglelak, og bare ikke kan vente de klassiske 10 minutter med at påfører et ekstra lag lak! Men nu er det forbi! Jeg har nemlig stiftet bekendskab med Seche Vite som tørrer din lak med det vuns, og oveni købet fungere som overlak! Hvad mere kan man ønske sig? Du kan tage den på med det samme (over den ønskede lak) og vupti  så er lakken størknet!

Så elsker du neglelak, men har du en lige så ringe tålmodighed som mig, fornemmer jeg et kærtkommet venskab med Seche Vite og dig! 😉

Den koster 139 kr 🙂

– Lise Emilia

7 kommentarer

 • […] fødselsdag fik neglene en god omgang glimmer! Med hjælp fra Seche Vite (som du kan læse mere om HER) Tog det ikke mere end 5 minutter og så var der party negle for alle pengene! Jeg valgte at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg må sige mig uenig her. Jeg havde så også en dårlig oplevelse med den eneste Seche Vite, jeg nogensinde har købt. Den var tykt, næsten slimet, og virkelig svær at påføre. Total øv-oplevelse, for jeg havde set den blive rost til skyerne hos så mange! Nu bruger jeg i stedet ORLY Sec ‘n Dry, og den tørrer også rigtig hurtigt. Det eneste jeg savner ved Seche Vite er den vildt flotte overflade man fik bagefter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   I så fald har du fået en der enten har stået åbent eller er for gammel. Min er flydende og fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seche Vite og Poshé går hånd i hånd, men mig bekendt tester Seche Vite desværre på dyr, så jeg holder mig til yndlings-Poshé, som også er noget billigere. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Søde Miriam du skal da også altid overgå lille mig 😉 Måske skulle jeg kigge nærmere på den? Hvor køber du den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan få den til 50 – 60 kr inkl porto på ebay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg køber dog min i klinikken hvor jeg arbejder 🙂 men god Info til mine læsere der ikke har samme mulighed! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent vippebuk!