Min tro følgesvend!

Dagens – Frk. Leverposteg!

Dette må være den hidtil underligste titel på et “Dagens” indlæg. Men hvis i lige kigger lidt nærmere på mit hår, vil i hurtigt forstå referencen! 😉

 photo Photo02-09-13084603_zps5715327a.jpg

 photo Photo02-09-13084609_zpsed144d54.jpgJakke – H&M // Trøje – H&M // Kjole – Pieces // Sko – Converse

Efter en lang periode med silvershampoo og stadige orange totter hist og her, besluttede jeg mig for at forsøge at ramme en farve der passede mere overens med min udgroning, og selvom det blev en anelse mørkere end mit naturlige, så er jeg virkelig glad for at jeg valgte at farve det. Så det blev en selvvalgt leverposteg, og jeg er fan! Det passer også perfekt til efteråret som for alvor har ramt os.

Jeg har haft en hammer dejlig weekend, med en vellykket flytning og kvalitetstid med min veninde Cecillie. Nu føler jeg mig for alvor klar til at blive Århusianer!

Et lille tip herfra! Mine nye Converse er købt i Føtex til 399.95, og hvis du lige rubber neglene lidt, så er jeg sikker på der også er et par der til dig! 🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tro følgesvend!