Dagens - Denim on denim

Lately I:

Dette bliver den længste Lately I: til dato! Jeg har slet ikke haft tid til at opdateret jer ordenligt her på bloggen. Apropos min blogging vil jeg godt indrømme at den halter kraftigt i øjeblikket. Men som i ved, skyldes meget af det mit nye job i Xenobia her i Århus, og faktummet at jeg flytter til byen!

Vi tager den i bedste instagram stil!

Først af alt var jeg jo til modeuge og jeg endte op med at lærer en håndfuld nye og skønne mennesker.

 photo latelymodeuge_zpsc0963f81.jpg 1. Jeg tog til modeuge i ført mine laksko, det er begyndt at blive en tradition! 2. En af mine looks stod på pink, orange og vintage jakke!  3. Under modeugen havde jeg en dag sammen med smukke Christina – find hende på instagram som HOUSEOFCJ 4. Jeg jobbede for Jordan og Kompas kommunikation som makeup artist det kan du læse mere om HER! 5. Smukke Gittemary fra bloggen Picture of Mary, var en af dem jeg fulgtes meget med, super skøn pige, med en alt for fed stil! 6. Vi fik taget et fællesfoto om fredagen  7. Som den makeup-nørd jeg nu engang er, tilbød jeg Kristina Young en hurtig makeup inden vi skulle til show 8. Ingen kommentar, ud over “vi er da meget søde” ikke? 9. Jeg forsøgte mig med blomster i håret, og blev ret stor fan af det. Se outfittet HER!

Mandagen efter modeugen startede jeg jo på det nye kapitel i mit liv, nemlig min elevplads i Xenobia i Århus, og hele mit nye liv her.

 photo xenobialately_zps943a6b50.jpg

1. Glad og tilfreds med situationen-Lise 2. Jeg har haft min cowboy jakke på, hver dag siden jeg fik den af min mor, dagen før jeg “drog” til Århus 3. Jeg har bevist at jeg har et lille skjult talent i at pakke gaver ind! 4. Jeg har forsøgt mig med håret nede, og skjult mit forfærdelige pandehår, med et langt “snyde” pandehår, det er fordelen ved at have hammer tykt hår  5. Overvej lige hvor søde de her miniture parfumer er!? (Jeg tror der er et gen hos kvinder, der gør at vi synes alt i miniture er sødt!) 6. Jeg havde lige kort en weekend i Odense, der stod på tøseaften om lørdagen, hvilken gav mig en undskyldning for at have min pinke halskæde på!  7. På min 2 arbejdsdag i Århus, gik jeg forbi denne bygning, og pludselig følte jeg mig meget mere hjemme! 8. Den fornævnte tøseaften 9. Flyttekassen med nogle af mine yndlings ting i mit hjem, det kan du læse mere om HER!

 photo aarhuslately_zps1ef48b36.jpg

1. Her ser du min veninde Sofie, i færd med at fotografere mine jakke, som i får et særskilt indlæg om. Jeg tog billedet fordi jeg er meget misundelig på hendes lange stænger! 2. Er jeg den eneste der bare er glad for at det er ved at blive tilpas køligt nok til lette striktrøjer?! 3. I fredags så jeg Nanna Schannong spille på Radar ved godsbanen, hvis i ikke kender Nanna, så kan i se hendes live optræden på Balcony TV  lige HER!(som i øvrigt er et mega fedt koncept!) 4. Jeg har forsøgt at leve ret sundt, hvilket er svært når man ikke har ret meget tid hjemme og bor i en kuffert. Så jeg har nydt godt af Føtex salater, og for at være ærlig, så er de virkelig gode!  5. Det lykkes mig at finde en Lise cola, eller den fandt nok i virkeligheden mere mig, så nu er jeg også med på den bølge! (Late bloomer, i know!)  6. Jeg er gået tidligt i seng, stort set alle hverdags aftener, sådan er det når man går fra at have lang sommerferie, og skal starte på sit første fuldtidsjob nogensinde. I seng før ti, halleluja for en fast døgnrytme!  7. Jeg har prøvet en ny øjenskygge af, den skal i nok se igen, i nær fremtid! 8. I søndags rykkede jeg ind på mit værelse her i Århus! Nu glæder jeg mig blot til at flytte rigtigt ind på lørdag. 9. Jeg blev lidt lykkelig inden i, da jeg opdagede jeg stadig har udsigt til en solnedgang!

Efter mit indlæg om at skulle flytte fra kære Odense, har tanken om at flytte til Århus været langt mere behagelig, jeg tror i virkeligheden blot jeg havde brug for lige at ridse op for mig selv, hvad der var ved at ske i mit liv. Jeg kan virkelig godt lide Århus, og jeg tror jeg bliver meget glad for at bo her. Det var den rigtige beslutning. Nu er jeg i gang med den uddannelse jeg har emmet efter at starte på, jeg er startet på en ny del af mit liv, og det føles så godt!

Jeg sender i øvrigt min dybeste respekt til alle bloggere der formår at opdatere deres blog hver evig eneste dag, og samtidig have et fuldtidsjob og et liv. Jeg kan godt mærke at energien ikke er den samme længere. Men det bliver bedre så snart omskiftningen er slut.

Lige nu arbejder jeg i klinikken, jeg håber at få tid til et indlæg til jer i morgen også!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Det lyder ihvertfald til at du har hygget dig 🙂

    God dag herfra
    tiktak.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Denim on denim